ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

Onder de naam ErgoAcademie organiseert Ergotherapie Nederland bij- en nascholing voor ergotherapeuten, maar ook congressen en inhoudelijke evenementen. Al dan niet in samenwerking met andere partijen. Deze activiteiten worden uitgevoerd op initiatief van Ergotherapie Nederland. Maar de vereniging staat ook open voor initiatieven van  derden die onder de vlag van ErgoAcademie bij- en nascholing willen verzorgen. Inhoudelijke kwaliteit en relevantie voor het beroeps staat hierbij voorop. Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Neem dan contact op met Angélique Vugts of Diana Elsinga via ergoacademie@ergotherapie.nl.

De activiteiten van ErgoAcademie zijn voor leden van Ergotherapie Nederland altijd veel voordeliger dan voor niet-leden. Een extra reden om lid te worden. De cursusvoorwaarden van de ErgoAcademie kunt u
hier
 downloaden.  Klik
hier
 voor de klachtenprocedure. Algemene informatie over accreditatie vindt u hier.


ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:Kinderergo_hires

Post-HBO Specialisatie Kinderergotherapeut

Gepubliceerd op 13-10-16

Bouw mee aan de kinderergotherapie in Nederland! Specialisatie kinderergotherapeut van start januari 2017! De vier opleidingen Ergotherapie hebben in opdracht van Ergotherapie Nederland en als vervolg op het Profiel Specialisatie Kinderergotherapeut... Lees verder »


DTE

Cursus DTE

Gepubliceerd op 11-09-16

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »
Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑