Home » Uncategorized » Oproep Wereld Ergotherapie Dag (WED) 2021

Vorig jaar hebben we veel positieve reacties ontvangen op de afbeelding die wij voor WED beschikbaar hebben gesteld aan onze leden. Dit jaar willen we jullie vragen om zelf je creativiteit te laten sprankelen! 

Ontwerp voor Wereld Ergotherapie Dag 2021 een afbeelding waarin je laat zien wat de kracht van ergotherapie is vanuit je eigen visie.

De leukste inzending wordt digitaal beschikbaar gesteld, zodat al onze leden hiermee invulling kunnen geven aan hun Wereld Ergotherapie Dag. We kijken uit naar jullie creatieve inzendingen! De afbeelding mag op allerlei manieren vormgegeven worden, maar moet wel voldoen aan een aantal criteria:

  • De uitstraling moet aansluiten bij de kernwaarden van EN (verbindend, zichtbaar, inspirerend) en het doel van Wereld Ergotherapiedag (het beroep ergotherapie op een leuke en professionele manier profileren en in het zonnetje zetten)
  • Het moet een afbeelding zijn, waar geen tekst aan hoeft te worden toegevoegd. Eventuele tekst is dus verwerkt in de afbeelding.
  • Een brede doelgroep moet zich kunnen herkennen in de afbeelding.
  • Het maakt niet uit op welke manier het beeld wordt gemaakt (digitaal, met kleurpotlood, knip en plakwerk, of fotografie), maar het moet wel tot een fraai ogend JPG of PNG document te verwerken zijn.
  • De afbeelding moet vrij zijn van copyright.
  • De afbeelding moet professionaliteit uitstralen.
  • Het logo van Ergotherapie Nederland moet er in passen en zal er in worden verwerkt.
  • Om mee te doen moet je lid zijn van Ergotherapie Nederland.
  • Lever je afbeelding aan vòòr 1 augustus 2021

Afbeeldingen kunnen ingediend worden via e-mail naar mgreeuw@ergotherapie.nl, met vermelding van je naam, lidnummer en ‘Wereld Ergotherapie Dag 2021’ als onderwerp.

De inzendingen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit de commissie PR en bureaumedewerkers van Ergotherapie Nederland. De winnaar ontvangt een kortingsbon voor een scholing bij de ErgoAcademie t.w.v. €75,-. Daarnaast zal de afbeelding verschijnen in het Ergotherapie Magazine en digitaal op www.ergotherapie.nl en de socials.*

*Ergotherapie Nederland is de eindbeoordelaar van de inzendingen en behoudt het recht om ingezonden afbeeldingen niet te publiceren als deze niet voldoen aan de opgestelde criteria en kwaliteitsstandaarden.

Ter inspiratie de afbeeldingen van 2020: