Home » Uncategorized » Gezocht: enthousiaste en inhoudelijke beleidsmedewerker/richtlijnadviseur

Voor gemiddeld 24 uur per week vanaf half januari 2022 voor de duur van 18 maanden

Weet jij alles van richtlijnen, houd jij een proces goed op koers en loop je warm om je kennis te delen met paramedici? Dan komen we graag met je in contact!

De organisatie

Ergotherapie Nederland is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt alle ergotherapeuten en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Ergotherapie Nederland behartigt de beroepsinhoudelijke én de sociaal economische belangen van de ergotherapie en de ergotherapeuten.

Wie wij zoeken

Ter uitbreiding van het team Inhoudelijk Beleid & Kwaliteit zijn we op zoek naar een collega die zich richt op het ontwikkelen van (paramedische) richtlijnen. Jij bent hiervoor de procesbegeleider en organiseert, faciliteert en leidt samen met de inhoudsdeskundige het project. Vanuit jouw expertise zorg je ervoor dat het proces goed loopt, voer je onderdelen van richtlijnontwikkeling uit en ben je mede verantwoordelijk voor de eindredactie van de (deel)producten.

Als beleidsmedewerker/richtlijnadviseur werk je samen met de andere richtlijnadviseurs van het Paramedisch Platform Nederland (PPN) en KNGF en deel je kennis vanuit EN om samen als Paramedici ervoor te zorgen dat de richtlijnen ontwikkeld en geïmplementeerd worden.

Je werk wordt aangevuld met taken gericht op de inhoudelijke belangenbehartiging voor de ergotherapeut bij interne en externe projecten.

Profiel

Voor deze functie ben je bekend met paramedische zorg. Je werkt immers aan de inhoud van het mooiste vak van de gezondheidszorg. Als EN willen wij goede en bruikbare richtlijnen neerzetten, we hebben daarvoor gewoonweg iemand nodig die

  • een academisch werk- en denkniveau heeft
  • werkervaring heeft als richtlijnadviseur (is een pré)
  • ervaring heeft met richtlijnenmethodiek (is een pré)
  • ervaring heeft met projectmanagement (is een pré)

Je hebt een visie op de zorg- en welzijnsontwikkelingen en weet deze op een prettige manier uit te dragen en anderen daarvan te overtuigen. Daarbij ben je goed in het onderhouden van relaties, weet je goed je weg binnen de netwerken, wek je vertrouwen en ben je toegankelijk voor anderen, durf je een kritische noot te laten horen, ga je een goede discussie niet uit weg, maar kom je er altijd met elkaar uit.

Je houdt een deadline in de gaten en neemt waar nodig het voortouw.

Als je dan ook nog een goede schrijver bent en het niet erg vindt om af en toe ’s avonds te werken, zijn we heel benieuwd naar je en komen we graag in contact.

Wat bieden wij?

Een veelzijdig en afwisselende functie binnen enthousiaste, resultaat gedreven teams. EN is een leuke, informele organisatie waarin naast hard werken ook gezelligheid centraal staat. De inschaling is op basis van opleiding en ervaring (salarisindicatie FWG schaal 60).

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met een korte motivatie waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie naar Theo van den Bom, directeur-bestuurder via en@ergotherapie.nl. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Utrecht. De deadline is vrijdag 10 december. Gesprekken vinden plaats in week 50.

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 030 26 28 356  en vraag naar Theo van der Bom of Lucelle van de Ven, manager team Inhoudelijk Beleid & Kwaliteit