Voor gemiddeld 32 uur per week

Wil jij graag de inhoudelijke belangen van ergotherapeuten behartigen, overleggroepen ondersteunen, het netwerk opbouwen en onderhouden en actieve leden betrekken bij allerlei projecten en activiteiten? Dan is deze baan wellicht wat voor jou!

De organisatie

Ergotherapie Nederland is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt alle ergotherapeuten en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Ergotherapie Nederland behartigt de beroepsinhoudelijke én de sociaaleconomische belangen van de ergotherapie en de ergotherapeuten.

Het team Beleid & Kwaliteit

Het team werkt samen met de (actieve) leden, collega’s van beroepsverenigingen van het Paramedisch Platform Nederland (PPN) en externe partijen, organisaties en stakeholders. Met elkaar geven wij invulling aan het inhoudelijke beleid en kwaliteit. Daarmee zorgen wij als EN ervoor dat de ergotherapeuten in Nederland ondersteund worden op 3 aandachtsgebieden:

  • Bevorderen en borgen deskundigheid (individuele) ergotherapeut/ beroepsgroep
  • (Inhoudelijke) Vertegenwoordiging ergotherapie in externe projecten
  • Kennisontwikkeling, Onderzoek en Wetenschap.

Wij zoeken

Voor deze functie heb je absoluut paramedische kennis nodig of je bent ergotherapeut. Je werkt immers aan de inhoud van het mooiste vak van de gezondheidszorg. Als EN willen wij relevant en uitvoerbaar beleid en goede kwaliteit neerzetten, we hebben daarvoor gewoonweg iemand nodig die:

  • academisch werk- en denkniveau heeft
  • ervaring als beleidsmedewerker (is een pré)
  • ervaring met projectmanagement (is een pré)
  • kan samenwerken en verbinding maakt met de samenwerkingsverbanden
  • bekend is met de dynamiek van een beroepsvereniging en hiervan energie krijgt
  • en een praktische inslag heeft

Daarbij ben je goed in het onderhouden van relaties, weet je goed je weg binnen de netwerken, wek je vertrouwen en ben je toegankelijk voor anderen, durf je een kritische noot te laten horen, ga je een goede discussie niet uit weg, maar kom je er altijd met elkaar uit. Je houdt de deadline in de gaten en neemt waar nodig is het voortouw. Als je dan ook nog een goede schrijver bent en het niet erg vindt om af en toe ’s avonds te werken, zijn we heel benieuwd naar je en komen we graag in contact.

Arbeidsvoorwaarden

De functie wordt aangegaan voor één jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
De CAO ziekenhuizen wordt gevolgd en salariëring is afhankelijk van ervaring. De salarisindicatie is FGW 60.

Informatie

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 030 26 28 356  en vraag naar Theo van der Bom, directeur-bestuurder of Lucelle van de Ven, manager team Inhoudelijk Beleid & Kwaliteit

Sollicitatie:

Heb je interesse, stuur dan je reactie naar secretariaat@ergotherapie.nl met vermelding van ‘sollicitatie beleidsmedewerker’