Voor gemiddeld 36 uur per week.

Wegens verdere professionalisering van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste Operationeel Manager. Ben jij een organisator pur sang en heb je ervaring als lid van een managementteam (MT)? Kun je goed organiseren en snel schakelen? Kun jij medewerkers begeleiden zodat zij het beste uit zichzelf halen? Heb je goede ideeën om Ergotherapie Nederland (EN) vanuit een strategische visie nog verder te brengen? En zie jij nieuwe kansen voor de ErgoAcademie (EA)? Dan gaan we graag met je in gesprek!

De organisatie

Ergotherapie Nederland is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt alle ergotherapeuten en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Ergotherapie Nederland behartigt de beroepsinhoudelijke én de sociaaleconomische belangen van de ergotherapie en de ergotherapeuten.

Wie wij zoeken

In de eerste plaats een Operationeel Manager die verantwoordelijk wordt voor de bedrijfsprocessen binnen EN, denk hierbij aan het secretariaat, de coördinatie EA en communicatie. Voor de activiteiten van EA heb je een visie die je samen met het MT om gaat zetten naar beleid voor de EA. Vanuit deze rol ben je tevens lid van het MT. Het MT bestaat uit de directeur-bestuurder, de manager beleid & kwaliteit en deze functie. Binnen het MT werk je samen aan de strategie, worden  beslissingen genomen en wordt ervoor gezorgd dat iedere medewerker weet wat van hem/haar wordt verwacht. EN is een kleine en platte organisatie, iedereen heeft haar eigen taken, maar heeft ook kennis van de andere processen. Jij  zorgt ervoor dat deze samenwerking wordt verfijnd en dat elke medewerker het best in  zichzelf naar boven kan halen. Je kent de paramedische sector, bij voorkeur ook het vak van Ergotherapeut of wilt het graag leren kennen. Je hebt eerder ervaring opgedaan als leidinggevende én als lid van een MT. Indien je reeds  een netwerk in de paramedische sector hebt dan is dat een pré.

Profiel

  • Je hebt een relevante HBO- of WO-opleiding afgerond
  • Je houdt van organiseren en leidinggeven
  • Je hebt ervaring als lid van een managementteam
  • Je kan medewerkers inspireren, begeleiden en geeft gerichte feedback
  • Je bent creatief en betrokken
  • Je denkt en werkt graag buiten de gebaande paden en weet dit om te zetten in concrete acties die helpen om de strategische doelstelling te bereiken
  • Je werkt gemakkelijk (interdisciplinair) samen, waarbij je gevoel hebt voor (politieke)verhoudingen

Wat bieden wij

Een veelzijdig en afwisselende functie binnen enthousiaste, resultaat gedreven teams. EN is een leuke, informele organisatie waarin naast hard werken ook humor centraal staat. De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. De cao ziekenhuizen wordt gevolgd en salariëring is op basis van ervaring. De sollicitatiegesprekken staan voorlopig gepland in de tweede week van februari.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met een korte motivatie waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar Theo van der Bom, directeur-bestuurder via secretariaat@ergotherapie.nl.

Bij vragen, bel ons op 030 26 28 356 en vraag naar Theo van der Bom, directeur-bestuurder of Lucelle van de Ven, manager team beleid & kwaliteit.