Het IKNL is eind 2021 gestart met de herziening van de richtlijn ‘Palliatieve zorg voor mensen met dementie’ uit 2010. Namens Ergotherapie Nederland neemt Bianca Broekhuizen deel aan deze werkgroep. Inmiddels is de conceptversie van de herziening gereed en zijn we uitgenodigd om deze van commentaar te voorzien.

Heb jij ervaring met dit onderwerp en wil jij als lid samen met Ergotherapie Nederland de conceptrichtlijn becommentariëren? Meld je dan vóór 3 januari 2023 aan via een mailtje aan beleid@ergotherapie.nl met daarin je naam, lidnummer en KP-nummer, onder vermelding van ‘richtlijn palliatieve zorg bij dementie’.

Na aanmelding krijg je de benodigde informatie toegestuurd en vragen we je uiterlijk 24 januari het commentaar aan ons retour te sturen. Wij verzamelen alle ingestuurde commentaren en bundelen deze met het commentaar van het bureau, verzenden het dan als één reactie vanuit EN.