ActiVite Zuid-Holland Noord | Ergotherapeut

ActiVite Zuid-Holland Noord | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

ActiVite is een ambitieuze zorgorganisatie. Die ambitie blijkt uit onze passie voor goede zorg: we geloven dat het altijd beter kan en doen er alles aan dit ook voor elkaar te krijgen. Specialiseren juichen we toe, zeker op gebieden die je na aan het hart liggen en ons in het bijzonder interesseren, zoals dementie en wondzorg. Daarnaast werken we mee aan vele projecten in de regio die de zorg nog beter willen maken.

ActiVite biedt als enige zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland-Noord het meest brede zorgpakket. Van huishoudelijke ondersteuning tot specialistische verpleging thuis en van verpleeghuiszorg tot particuliere zorgdiensten: we doen het en we zijn er goed in.

Voor onze behandeldienst is Activite op zoek naar een:

Ergotherapeut

 8 – 16 uur

Wat wil je?
Je wilt een baan waarin je écht het verschil maakt voor de mensen om je heen. Een baan waarin je iedere dag met bijzondere verhalen thuiskomt. Je bent op zoek naar verbinding en vindt die in het behandelen van cliënten. Je wilt werken in een dynamische werkomgeving, in een actieve en betrokken organisatie, bij een werkgever waar de mens centraal staat en waar je flexibel in je werktijden bent. Je wilt werken in een nieuw  team met een prettige onderlinge sfeer.

Wat doe je?
Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten gericht op het voorkomen, verminderen, en/of compenseren van ziektes en stoornissen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Je stelt een ergotherapeutische diagnose en legt de behandeling vast in het ergotherapeutisch behandelplan, wat een onderdeel is van het multidisciplinaire behandelplan. Je voert het behandelplan uit, evalueert en stelt zo nodig bij. Je adviseert de zorgteams en familie van de cliënt in het omgaan en begeleiden van de cliënt.

Wie ben je?
Je bent benaderbaar en gastvrij: contact met jou is laagdrempelig. Je vindt het prettig om in een multidisciplinair teamverband te werken. Je bent zelfstandig, schakelt snel en bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Wat kun je?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding ergotherapie en een geldige registratie in het  kwaliteitsregister Je hebt aantoonbare ervaring met een psychogeriatrische  doelgroep. Je hebt bij voorkeur expertise op het gebied van valpreventie, zit-en lighoudingen, decubitus en pijn. Een afgeronde PDL opleiding is een pré. Je bent geduldig, maar besluitvaardig en hebt doorzettingsvermogen.

Salaris
De functie is ingeschaald in FWG 50 (CAO VVT), het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 3444,48 bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Wij bieden een jaarcontract.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe ergotherapeut? Vul dan hier het sollicitatieformulier in en vermeld in het opmerkingen veld dat je solliciteert naar de functie “ergotherapeut”.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelma Benus, manager RVE Intramurale Dienstverlening, via telefoonnummer 071 – 516 14 46.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑