Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Onderzoek kosteneffectiviteit ergotherapie

1 juli 2014 @ 16:00 - 20:00

Evenement Navigatie

Ergotherapie Nederland en SEO Economisch Onderzoek nodigen de leden van Ergotherapie Nederland uit om op 1 juli deel te nemen aan een discussiegroep waarin de onderzoekers van SEO vragen zullen stellen over de behandeling door de ergotherapeut. Bijvoorbeeld: hoe verloopt de behandeling precies, welke behandeldoelen worden gesteld en worden deze ook behaald?

Meerwaarde ergotherapie
De antwoorden dienen als input voor een onderzoek naar de kosteneffectiviteit van ergotherapie dat SEO Economisch Onderzoek uitvoert in opdracht van Ergotherapie Nederland. Het doel van het onderzoek is om de meerwaarde van ergotherapie in Nederland in kaart te brengen voor een aantal nader te bepalen behandelingen.

Discussiegroepen
Er zullen vier discussiegroepen plaatsvinden, namelijk voor Ouderen, Kind en Jeugd, Chronische pijn en voor Handaandoeningen. Voor “Ouderen” en “Kind & Jeugd” worden de desbetreffende adviesraden gevraagd. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 1 juli bij Ergotherapie Nederland, Utrecht:
16.00 tot 18.00 uur :  Chronische pijn
18. 00u tot 20.00 uur : Handletsels en handaandoeningen.

Aanmelden
Leden van Ergotherapie Nederland kunnen zich aanmelden voor de discussiegroep door een mail te sturen naar en@ergotherapie.nl met vermelding “discussiegroep SEO- Chronische pijn” of “discussiegroep SEO-Hand” . Details van het programma en een vragenlijst van de onderzoekers van SEO Economisch Onderzoek worden toegestuurd in de week voor de bijeenkomst. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Robert Scholte en Marloes Lammers van SEO Economisch Onderzoek.

Meer informatie vindt u hier.

 

Gegevens

Datum:
1 juli 2014
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Ergotherapie Nederland

Locatie

Kantoor Ergotherapie Nederland
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB Nederland
+ Google Maps

Terug naar boven ↑