Bartiméus | Ergotherapeut, locatie Zeist

Bartiméus | Ergotherapeut, locatie Zeist Ergotherapie Nederland

 Ergotherapeut, locatie Zeist
minimaal 32 uur

Werken bij Bartiméus
Bartiméus kent drie woonlocaties en een aantal dienstverlenende centra verspreid over Nederland.  Voor de functie van ergotherapeut werk je vanuit een regionale team van waaruit dienstverlening geboden wordt aan volwassenen, kinderen en jongeren met een visuele beperking, mensen met een meervoudige beperking en professionals.  Onze dienstverlening vindt  veelal plaats in woon- en activiteitenvoorzieningen, kinderdagcentra, revalidatiecentra, verzorgings- en verpleeghuizen.

Wat ga je doen?
Met je collega’s werk je interdisciplinair samen en bent onderdeel van een resultaatgericht team.

Het team is verantwoordelijk voor de vragen van cliënten met een visuele beperking. Primair ben je verantwoordelijk voor vragen van volwassen cliënten maar je moet bereidt zijn om waar nodig doelgroep overstijgend te werken.

Je doet onderzoek, verricht observaties en geeft behandeling en advies aan cliënten en het systeem op het gebied van onder andere communicatie, zelfredzaamheid, verlichting en mobiliteit, met gebruikmaking van hedendaagse technologie. Je verzorgt voorlichtingsbijeenkomsten en trainingen.

Je bent verantwoordelijk voor een goede planning van werkzaamheden. Je rapporteert en maakt verslag van je verrichtingen in het digitale dossier van de cliënt. Je werkt zowel ambulant als op locatie, regionaal en waar nodig  regio overstijgend.

Wat heb je hiervoor nodig?
Een diploma HBO Ergotherapie en het liefst een tot drie jaar werkervaring als algemeen Ergotherapeut

Je hebt ervaring in het werken met apparatuur en hulpmiddelen voor mensen met een (visuele) beperking en je bent goed op de hoogte van de technologische ontwikkelingen. Ervaring in het werk met mensen met een visuele beperking en Niet Aangeboren Hersenletsel heeft onze voorkeur.

Wij vinden zelfstandigheid belangrijk en geduld en tact kunnen niet ontbreken.

Je gaat voor het resultaat, toont doorzettingsvermogen en kunt werken in een multidisciplinaire team

Je kijkt naar mogelijkheden voor cliënten, pakt zaken voortvarend op en kunt tegen een stootje.

Je hebt een rijbewijs B en een auto of je bent in de gelegenheid om zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen.

Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus in je werk te respecteren.

Wij bieden
Een zeer afwisselende functie in een betrokken team. Bartiméus biedt de mogelijkheid om met scholing jouw kennis en deskundigheid te verbreden of te verdiepen. We bieden een introductietraining aan over onze specifieke cliënten. Wij vinden een stevige inwerkperiode belangrijk en bieden daarvoor alle gelegenheid.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg en je pensioen is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Afhankelijk van de werkervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.574,= en maximaal € 3798,00 op basis van 36 uur (FWG 3.0, functiegroep 55).

Bartimeus kent een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenverzekering, reiskosten en bijscholingsmogelijkheden.

De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met, bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren, een vast dienstverband.  Bij indiensttreding wordt naar je originele diplomering, een Verklaring omtrent Gedrag en een Referentieverklaring WKKGZ gevraagd.

Bartiméus wil de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking bevorderen, als je een visuele beperking hebt, vragen we jou dan ook met nadruk om te solliciteren.

Inlichtingen
Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Josique Bokken, stafmedewerker.
Telefoon 06-122334988 (niet op vrijdag)

Reageren
Solliciteren is uitsluitend mogelijk via www.bartimeus.nl/vacatures/ergotherapeut  tot maandag 31 oktober 2016.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 7 nov 2016 in Zeist.
Wij streven naar indiensttreding  per 1 december 2016.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑