Bernhoven Ziekenhuis | Ergotherapeut

Bernhoven Ziekenhuis | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergotherapeut

Je bent een belangrijke schakel in het ziekenhuis. Je vindt het belangrijk dat onze patiënten hun autonomie in de dagelijkse activiteiten behouden of verbeteren. Daarom zorg jij ervoor dat zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen tijdens opname en na ontslag. Je deelt onze passie voor verbetering en vernieuwing en uiteraard voor mensen. Bij Bernhoven ben jij helemaal op je plek.

Ergotherapeut, dit ga je betekenen
Je werkt zelfstandig en multidisciplinair met complexe problematiek in een gedreven en enthousiast team. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren in de acute fase, gericht op cognitie en zelfredzaamheid. Daarbij adviseer je over de ontslagrichting, benaderingswijzen, leerstrategieën, belastbaarheid en mogelijke hulpmiddelen. Je bent voornamelijk werkzaam op de afdeling neurologie, maar ook op andere afdelingen zoals interne, chirurgie, long, hart en IC. Samen met je collega zet je je in voor de best passende zorg voor je patiënten en ben je gemotiveerd om de zorg continu te verbeteren. Je werkzaamheden voer je uit ter vervanging van een collega die met zwangerschaps- en later met bevallingsverlof gaat. Gedurende de periode van 5 augustus tot 2 september werk je 24 uur en van 2 september tot 30 december 2019 werk je gemiddeld 28 uur per week. Je werkt op donderdag en vrijdag en de resterende 8 uur kun je in overleg op een andere dag inplannen.

Wat zet je in
Je bent enthousiast, zelfstandig en proactief met ervaring op verschillende afdelingen in een klinische setting. Je hebt specifieke kennis over het diagnosticeren van cognitieve vaardigheden in ongestructureerde observaties. Binnen de dynamiek van de dag kun jij de juiste prioriteiten stellen en ben jij flexibel in het organiseren van je werk. Met jouw stressbestendigheid weet jij de rust bij iedereen te bewaren. Goede communicatieve vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met een motivatie vóór 31 mei 2019 in via het sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Bel dan naar Ans Jacobs, teammanager paramedische vakgroepen, tel: 0413- 40 22 57. Op 24 juni 2019 vinden de eerste gesprekken plaats. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Wat heb je nodig?

  • HBO diploma ergotherapie;
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici;
  • Neurologie-ervaring;
  • Bij voorkeur enige ziekenhuiservaring;
  • Flexibiliteit, zelfstandig en proactief.

Wat krijg je?

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
  • Vanaf 30 december 2019 mogelijke verlenging van het contract voor gemiddeld 8 uur per week;
  • Functiegroep 55, min € 2.665,- en maximaal € 3.917,- bruto per maand (fulltime);
  • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een enthousiast team.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑