Gepubliceerd op 29-10-14 | Categorie: Beurzen

Beurs domotica & slim wonen

Op 19 en 20 november komt in het Eindhovense Evoluon domotica tot leven met het thema Smart Homes Experience. U ziet hoort, voelt en ervaart op de beurs wat techniek in de woonomgeving kan betekenen. Inspirerende stands, een uitgebreid programma met twee symposia, presentaties én verschillende workshops maken de 2014-editie van de Beurs Domotica & Slim Wonen een bezoek waard.

Beleving
Tijdens de negende editie van de beurs, die georganiseerd wordt door Smart Homes, staat beleving centraal. Slimme technologische toepassingen en diensten spelen een steeds prominentere rol in de woon- leef en zorgomgeving. Juist het beleven is voor de beursbezoeker van toegevoegde waarde, dit is immers minstens zo belangrijk als de techniek daarachter.

Aandachtsgebieden
Naast de organisator zelf, delen ook samenwerkingspartners hun kennis via workshops en lezingen. Aandachtsgebieden als communicatie, veiligheid, AV, telewerken, zorg, energiemanagement; het komt allemaal aan bod. Zo kunt u kennismaken met verschillende visies, inzichten, ontwikkelingen, concrete oplossingen en/of technieken.

Symposia
Op beide dagen is er een symposium met actuele onderwerpen. Uiteraard bent u van harte welkom om deze bij te wonen.

19 november: symposium aanpak WMO
WMO is actueel. In een brief van het ministerie van VWS, hebben minister Schippers en staatssecretaris van Rijn als doel gesteld om domotica en beeldschermzorg binnen vijf jaar voor iedereen bereikbaar te maken. Dit betekent dat over vijf jaar in Nederland 600.000 thuiswonende mensen domotica moeten kunnen gebruiken om langer zelfstandig thuis te wonen. De beurs is zes weken voor de start van het transitiejaar AWBZ-WMO.
Op 19 november staat van 13.00 tot 19.00 uur een groots symposium op het programma. Staatssecretaris Van Rijn is uitgenodigd om de opening te verrichten en daarna de beurs bezoeken.

20 november: ontbijtsymposium
Wat willen bedrijven van elkaar rond domotica en netwerktechnologie?
De bouwsector staat te popelen om de bestaande voorraad woningen energiezuiniger en toegankelijker te maken, Wat heeft de bouwsector zelf al gemaakt en aangebracht in de afgelopen 10 jaar?

Gratis toegang
Als ergotherapeut en als lezer van deze website heeft u gratis toegang tot de Domoticabeurs. Ga naar www.beursdomoticaenslimwonen.nl klik op aanmelden, vul het formulier in en en gebruik de code: SWZ236790. De normale toegangsprijs is € 36,-.

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑