Gepubliceerd op 03-11-18 | Categorie: Beurzen

Inschrijven met vroegboekkorting voor het jaarcongres 2019

De website voor het jaarcongres 2019 is live en daarmee is de inschrijving geopend! Zowel leden als niet-leden worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven voor het jaarcongres 22 maart 2019. Wees er snel bij zodat u gebruik kunt maken van de vroegboekkorting en bespaar maar liefst €25,-. 

Aanmelden voor ons jaarcongres? Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Dit jaarcongres staat in het teken van: Thuis in zorg en welzijn.
´Thuis´ omdat dat vaak de plek is waar dagelijks handelen essentieel en relevant is. Maar ook ´thuis´ in het huidige landschap van veranderingen in zorg en welzijn. We sluiten goed aan bij landelijke beleidsprojecten zoals ‘Langer thuis’ voor ouderen en ‘De juiste zorg op de juiste plek’ (JZOJP). Ergotherapeuten zijn experts en thuis op het gebied van het betekenisvol dagelijks handelen in de gebruikelijke werkvelden zoals de zorg, maar zeker in toenemende mate in nieuwe werkgebieden zoals welzijn en technologie.

Wat kunt u verwachten?
Vooraanstaande sprekers zullen op het hoofdpodium het programma vullen met de stand van zaken in zorg en welzijn (Marije Beens, ministerie van VWS) en oplossingsgericht werken (Merel van Uden). De winnaar van de Astrid Kinébanianprijs (nog onbekend) houdt een toespraak.
Eén van de hoogtepunten is de nieuwe hoogleraar Ergotherapie Maud Graff. Zij zal spreken over ergotherapie en wetenschap.

Daarnaast zijn er dit jaar twee nieuwe lijnen: zorgtechnologie en overig, waardoor er 9 lijnen zijn, waarin 3 workshops worden gegeven door diverse sprekers.
Ook is er weer een beursvloer met onze partners, waar u de nieuwste ontwikkelingen kunt ontdekken.
Wij kijken uit naar dit jaarcongres, omdat we weer veel te bieden hebben. Vele ergotherapeuten hebben zich voorafgaande jaren al laten inspireren en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Meer weten?
Bekijk onze video, mocht u daarna nog vragen hebben, stuur een mail naar congres@ergotherapie.nl.


Nog meer korting

Nog geen lid?
Uw lidmaatschap is in 2018 helemaal gratis. Ook kunt u profiteren van de vroegboekkorting voor het jaarcongres 2019. Schrijf u hier in als nieuw lid.

Wel al lid?
Meld een andere ergotherapeut aan als lid en ontvang eenmalig €50,- korting op de lidmaatschapsprijs. Kijk hier voor meer informatie.

We zien u graag 22 maart in het Postillion hotel Bunnik. Tot dan!

Tags:Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑