Gepubliceerd op 04-11-19 | Categorie: Bijeenkomsten

86e ALV – 7 november 2019 met workshops

Op donderdagavond 7 november vindt de Algemene Ledenvergadering bij Ergotherapie Nederland plaats. Wederom worden er voorafgaand een tweetal workshops georganiseerd. Als een van de onderstaande onderwerpen je aanspreekt, schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt! Je kunt natuurlijk ook naar de ALV komen zonder eerst een workshop te volgen. De stukken voor de ALV kun je bekijken door in de onderstaande agenda op de links te klikken. 

Datum Donderdag 7 november 2019
Tijd workshops 18:00 uur tot 19:00 uur (Inloop van 17:30 – 18:00 uur)*
Aansluitend soep- en broodjesbuffet voor workshopdeelnemers
Tijd ALV 19:30 tot 21:00 uur (inloop van 19:00-19:30 uur)*
Locatie Ergotherapie Nederland, Orteliuslaan 750, Utrecht

Workshops 1: Speeddate met FBZ en Commissie Dienstverband
De speeddate is met samenwerkingspartner vakbond FBZ en de Commissie Dienstverband van Ergotherapie Nederland.
Tijdens de speeddate worden de voordelen van FBZ voor u in een notendop besproken, te denken aan de inspraak bij cao’s, financiële extra’s en nog veel meer. Wist u dat u voor cao-vragen of arbeidsrechtelijke kwesties direct terecht kunt bij FBZ Rechtshulp, onze individuele ledenservice? De speeddate wordt een inspiratiesessie met ruimte voor vragen. Van de FBZ zullen aanwezig zijn Corrie Kooijman, communicatie manager en Marlies Welscher, jurist en natuurlijk de leden van de Commissie Dienstverband.

Workshop 2: Ergotherapie en zorgtechnologie
In deze workshop wordt een introductie gegeven wat zorgtechnologie is en welk soort producten er zoal te vinden zijn. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de aanvraagprocedure; het onderbouwen van een aanvraag en de vergoedingsmogelijkheden voor deze producten en bij wie je terecht kunt voor welke aanvraag.  Ergotherapeut Remco Blok deelt vanuit verschillende perspectieven (ondersteuning ontwikkelaar, adviseur en aanvrager) zijn kennis over zorgtechnologie. N.B. mocht je eerder bij de zorgtechnologie lezing bij REN-Utrecht zijn geweest dan biedt deze workshop mogelijk weinig nieuwe informatie.


Agenda ALV 7 november 2019

(Om de stukken van de ALV te kunnen lezen moet je ingelogd zijn als lid)

1.  Opening
2. Mededelingen
3.
Verslag van de 85e Algemene Ledenvergadering
 (vaststellen)
4.
Jaarplan 2020 – toelichting
 (informatief)

4.1 Bijlage bij agendapunt 4 Jaarplan 2020
5.
Begroting 2020 en contributie 2020 – toelichting
 (vaststellen)

5.1 Begroting 2020
6. Bestuurlijke Afspraken 2019-2022 (informatief)
7.
(her)Benoeming leden RvT
8. Feestelijk agendapunt
9. Rondvraag en sluiting
  • Uitreiking HBO afstudeerprijs

Ruilboekentafel
Heb jij ergotherapie gerelateerde boeken die niet meer door jezelf ter hand worden genomen, maar die zeker interessant kunnen zijn voor een ander? Neem ze dan mee naar onze Algemene Ledenvergadering. In samenwerking met Ester Haver Droeze – van Iersel is er op 7 november tijdens onze ALV een ruilboekentafel. Leg je eigen boek(en) op tafel en kies zelf een boek uit om mee te nemen. Op deze manier kunnen we kennis met elkaar delen. Voorbeeld: na een OT-Masterstudie staan er soms onderzoeks-boeken in je boekenkast die niet meer gebruikt worden maar heel zinvol kunnen zijn voor aanwezige masterstudenten.

Let op: Wij bewaren geen boeken. Boeken graag weer mee terug nemen.

Aanmelden (Alleen voor leden)

We zien jullie graag op 7 november!

Tags: , , , , ,Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑