Gepubliceerd op 07-01-20 | Categorie: Bijeenkomsten

Commissie aan het woord: PR commissie

Wil jij ook meedenken? Word lid van de commissie PR, want samen staan we sterker! Stuur een mail naar: EN@ergotherapie.nl.

De commissie PR (Public Relations) heeft een adviserende en ondersteunende rol bij het profileren en positioneren van het beroep ergotherapie.

De leden ondersteunen Ergotherapie Nederland (EN) in haar communicatie-uitingen, zowel voor leden/ergotherapeuten als voor personen en instellingen/instituten buiten de vereniging. Om een fundament te vormen voor het PR-beleid van EN heeft de Commissie PR een Merkdocument opgesteld. Daarin beschrijft de PR commissie een duidelijke missie en visie voor ergotherapeuten.  Daarnaast denkt de commissie mee met de nieuwe website en de huisstijl.

Ook denken zij mee over acties voor Wereld Ergotherapie Dag, verzamelen promotiefoto’s en -filmpjes, dragen nieuwe onderwerpen aan ter bespreking met Ergotherapie Nederland, denken mee over het opstellen van een publiekscampagnes en ondersteunen bij het maken van een contentkalender voor alle online communicatiemiddelen.

De vraag die hierbij centraal staat is: Hoe kunnen we ons mooie beroep nog beter profileren?

De commissie PR bestaat uit een groep van 6 enthousiaste ergotherapeuten en één medewerker Communicatie en PR; samen zetten zij zich in voor het vergroten van de bekendheid van ergotherapie. De groep bestaat uit: Astrid Dijkman, Kerstin Collée, Nina Hagoort, Kyra Paulussen, Carla Duiveman, Elisa Strating, Carolina de Wit en Lucie Pelzer (van Ergotherapie Nederland).

Tags: , ,Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑