Gepubliceerd op 02-07-19 | Categorie: Bijeenkomsten

De Commissie Internationale Betrekkingen (IB) van EN stelt zich voor

De Commissie IB vertegenwoordigt Ergotherapie Nederland en haar leden in verschillende (inter)nationale organisaties zoals de Commissie Buitenslands Gediplomeerden Volksgezondheid (CBGV), de Council for Occupational Therapists for the European Countries (COTEC), het European Forum for Primary Care (EFPC) en de World Federation of Occupational Therapists (WFOT).

Daarnaast informeert en adviseert de commissie IB (de leden van) Ergotherapie Nederland over internationale zaken. De leden geven regelmatig informatie over internationaal studeren en werken aan (buitenlandse) ergotherapeuten en werken samen met de internationale coördinatoren van de opleidingen ergotherapie in Nederland.

De leden van de Commissie IB zijn Tiska Ikking (voorzitter en 2nd representative COTEC), Jolien van den Houten (WFOT delegate), Chris van der Molen, Jantina Kroese, Stephanie Saenger, Mariella Beverhoud (woonachtig en werkzaam op het Caribische eiland Bonaire als bijzondere gemeente van Nederland), Nienke Polman (2nd representative EFPC) en Evelien Hollestelle. Directeur/bestuurder EN Theo van der Bom vergadert als 1st representative voor COTEC en EFPC altijd mee.

Vragen? ib@ergotherapie.nl

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑