Gepubliceerd op 08-07-14 | Categorie: Bijeenkomsten

ALV en Jaarcongres ergotherapie 2014

Vrijdag 7 november 2014 wordt in theater Orpheus in Apeldoorn De 76e Algemene Leden Vergadering gehouden. De ALV begint 08.45 uur.  De stukken van de ALV vindt u hier.
Tijdens de ALV zullen de nieuwe folders Kinderergotherapie en Passend Onderwijs te koop zijn. Ook verwachten wij het Het boekje Profiel Specialisatie Kinderergotherapeut in de stand van Ergotherapie Nederland te hebben. Verkopen uitsluitend à contant.

Jaarcongres
Aansluitend aan de ALV vindt het jaarcongres plaats van Ergotherapie Nederland. Het thema is: Ergotherapie doe(T) er toe! Tijdens het jaarcongres vatten wij de laatste ontwikkelingen voor u samen en vertalen deze naar uw dagelijkse praktijk. Met onderwerpen als: kinderen en jeugd, ouderen, revalidatie, trots zijn op je vak, wetswijzigingen en wijkgericht werken.

De sprekers voor de plenaire lezingen en parallelsessies zijn inspirerende ergotherapeuten en interessante sprekers die vanaf de zijlijn naar de ergotherapie kijken en met hun frisse blik vertellen wat wij van hen kunnen leren.

Informatie en inschrijving
Uitgebreide informatie over het thema, het programma en de kosten vindt  u in de
folder van het jaarcongres
.
U kunt zich inschrijven via www.bsl.nl/ergotherapie. Na inschrijving voor het congres ontvangt u een bevestiging en separaat een factuur. Ongeveer tien dagen voorafgaand aan het congres ontvangt u een routebeschrijving en verdere informatie. Registratie gebeurt op volgorde van binnenkomst.

 

 

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑