Gepubliceerd op 26-10-15 | Categorie: Bijeenkomsten

Oplossingsgerichte gespreksvoering. Stap voor stap progressie bereiken (2 dagen)

In samenwerking met Merel van Uden (de Vraag Centraal) organiseert ErgoAcademie de training Oplossingsgerichte gespreksvoering. Stap voor stap progressie bereiken:

Oplossingsgerichte gespreksvoering is constructieve manier om met cliënten in gesprek te gaan over mogelijke oplossingen voor de problemen die zij ervaren. Bij een oplossingsgerichte gespreksstijl ligt de focus niet op het probleem, maar op hoe men de toekomst ziet. Nadruk ligt op het herkennen van dat wat al goed gaat en hoe dat verder uit te breiden.

Voor ergotherapeuten is de oplossingsgerichte gespreksstijl goed toepasbaar in die situaties waarin niet de expertkennis van de ergotherapeut de sleutel is om tot verbetering te komen maar waar ervaringskennis van de cliënt essentieel is.

Na afloop van de training kun je op constructieve wijze je cliënten begeleiden bij het realiseren van stapsgewijze verbetering in hun handelen. Dit zonder in de positie van adviseur/expert terecht te komen.

De training Oplossingsgerichte Gespreksvoering wordt gegeven op 5 & 26 april 2016 bij Ergotherapie Nederland in Utrecht. Leden betalen voor deze training €495,00, niet-leden €675,00. Accreditatie is aangevraagd. Kijk HIER voor meer informatie en aanmelden.Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑