Cordaan Noord Holland/Diemen en Huizen | Ergotherapeuten

Cordaan Noord Holland/Diemen en Huizen | Ergotherapeuten Ergotherapie Nederland
Provincie – plaats Noord Holland /Diemen en Huizen
Naam van de instelling Cordaan
Informatie over de instelling Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Dat doen we met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam, wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.
Informatie over de functie Voor onze locatie Berkenstede in Diemen en de locatie Marke de Meenthoek in Huizen zijn we op zoek naar twee ondernemende ergotherapeuten met affiniteit voor ouderen om ons team te versterken. In beiden locaties verblijven verschillende groepen cliënten; langdurige zorg (psychogeriatrie en somatisch) en zelfstandig wonende cliënten met hulp op afroep.

De functie heeft een afwisselend takenpakket. De taken richten zich met name op de langdurige zorg en zelfstandig wonende cliënten met hulp op afroep. Ervaring hierbij is een pré.

Aantal uren 20 uur voor Berkenstede en 12 uur voor Marke de Meenthoek. Beiden zijn vervanging voor zwangerschapsverlof en er zijn mogelijkheden aanwezig voor extra uren inzet.
Aanvangsdatum Marke de Meenthoek: 01-01-2018 4 uur en vanaf 05-02-2018 12 uur.

Berkenstede: 05-02-2018

Functie eisen Je bent gediplomeerd ergotherapeut en staat ingeschreven in het basis of kwaliteitsregister. Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring in zowel de eerste- als tweedelijns ergotherapeutische behandeling.

Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent klantgericht, ondernemend en flexibel ingesteld. Je werkt zelfstandig binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapie en logopedie en je hebt bij voorkeur affiniteit en ervaring met werken met de oudere mens. Het werken met diverse computerprogramma’s is een vanzelfsprekendheid.

Arbeidsvoorwaarden Het betreft een invulling van een zwangerschapsverlof voor Marke de Meenthoek met ingang van 01-01-2018 voor 4 uur per week en vanaf medio februari 12 uur per week, verdeeld over drie dagen.

Berkenstede: Vanaf medio februari tot en met 4 juli 2018 voor 20 uur per week. We bieden een uitdagende werkplek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris, arbeidsvoorwaarden en inschaling is conform CAO VVT FWG 55.
Een referentiecheck maakt standaard deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Wijze van solliciteren Herken je jezelf in dit Profiel? Solliciteer dan online via cordaanbaan.nl. Graag ontvangen we jouw CV en uitgebreide motivatie. Solliciteren tot 21-12- 2017.
Telefonische informatie Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) t: 06-27744545 of Maloe Reesink (ergotherapeut) t: 06-52376051

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑