Categorie: "Cursussen"

Cursussen

Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 25-04-17

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »


Cursussen

17 juni 2017: PPN-Startersdag

Gepubliceerd op 25-04-17

Op zaterdag 17 juni organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, wederom een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015... Lees verder »


Cursussen

Opfris-/vervolgcursus AMPS (2-daagse)

Gepubliceerd op 25-04-17

Heb jij de 5-daagse cursus AMPS (Assessment of Motor and Process Skills) gedaan? Zou je graag je kennis over de AMPS weer opfrissen? Geef je dan op voor de vervolgcursus ‘AMPS’ van twee dagen bij Ergotherapie Nederland.

Lees verder »


Cursussen

Cursus AMPS

Gepubliceerd op 01-03-17

Wat is AMPS?
De Assessment of Motor and Process Skills (AMPS) is een gestandaardiseerd en gevalideerd observatie instrument waarmee de ergotherapeut het functioneren van een cliënt in alledaagse huishoudelijke en zelfzorg... Lees verder »


Cursussen

Cursus Ergotherapie en COPD

Gepubliceerd op 25-11-16

Cursus Ergotherapie en COPD

Tijdens de vierdaagse cursus ‘Ergotherapie en COPD’ wordt aandacht besteed aan basiskennis en -vaardigheden. Daarnaast staat het klinisch redeneren centraal. De cursus is een mix van theorie en praktijk. Er... Lees verder »


Cursussen

Cursus DTE

Gepubliceerd op 05-04-16

Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om over/in een aantal zaken geïnformeerd en geschoold te zijn, zoals de screening, verslaglegging en implementatie van DTE in de eigen praktijk of organisatie.

Lees verder »


Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑