Gepubliceerd op 08-04-16 | Categorie: Cursussen

11 juni 2016: PPN-Startersdag voor de paramedische professional

logo-ppn

Starten en samenwerken in de eerste lijn!

Werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huidtherapeut, logopedist of oefentherapeut Cesar en Mensendieck en wil je voor jezelf beginnen? Of heb je pas het diploma gehaald voor één van deze paramedische beroepen en wil je in de eerste lijn aan de slag, dan is de PPN-startersdag het evenement voor jou!

Op zaterdag 11 juni organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN) een startersdag voor alle 5 beroepsgroepen, die zich richt op de eerstelijnszorg én op de onderlinge samenwerking.
De federatie PPN is vorig jaar opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten) en VvOCM (oefentherapeuten).

Wegwijs in de eerste lijn
Je maakt die dag kennis met diverse aspecten van een start-up in de eerste lijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo”n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, financiële & juridische zaken, marketing & sociale media of registratie in het Kwaliteitsregister.
Centraal staat de multidisciplinaire samenwerking in de eerste lijn en hoe je dat kunt gaan vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken
PPN-startersdag biedt je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met de eigen beroepsvereniging. De samenwerking met de VvAA maakt het mogelijk dat je voor advies en tips terecht kunt bij de adviseurs van deze vereniging.

Meer info en aanmelden
PPN-startersdag wordt gehouden bij de VvAA, Orteliuslaan 750, Utrecht.
Voor meer informatie over het programma, zie www.ergotherapie.nl/kennisplein/ergoacademie of mail naar ergoacademie@ergotherapie.nl

Omdat het aantal deelnemers beperkt is, hanteren we het principe vol = vol. Wil je zeker zijn van deelname, meld je dan snel aan bij jouw beroepsvereniging.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑