Gepubliceerd op 25-04-17 | Categorie: Cursussen

Opfris-/vervolgcursus AMPS (2-daagse)

Heb jij de 5-daagse cursus AMPS (Assessment of Motor and Process Skills) gedaan? Zou je graag je kennis over de AMPS weer opfrissen? Geef je dan op voor de vervolgcursus “AMPS” van twee dagen bij Ergotherapie Nederland.

In deze twee dagen wordt uitvoerig stilgestaan bij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de taken, software en interpretatie en implementatie van de gegevens naar de behandeling. Tevens worden het observeren, scoren en rapporteren kritisch onder de loep genomen. Het is immers van uitermate groot belang dat de toepassing van de AMPS op een gestandaardiseerde en betrouwbare wijze blijft gebeuren. Het intercollegiaal uitwisselen van ervaringen met de AMPS is een belangrijk onderdeel van deze vervolgcursus.
Deze vervolgcursus is bedoeld voor ergotherapeuten die de basiscursus gevolgd hebben en geijkt zijn. In de cursus wordt gewerkt met OTAP software. Indien men nog werkt met  software versie 2002 of 2005 die reeds verlopen zijn, kan niet worden deelgenomen aan de cursus.

Voor meer informatie en aanmelden klik hierTerug naar boven ↑


Terug naar boven ↑