ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:Uw bestaande eigen praktijk onder de loep

Gepubliceerd op 17-05-18

Veel ergotherapeuten met een eigen praktijk  worden geleid door de waan van de dag.  Patiëntenzorg en alles wat hiermee te maken heeft staat voorop. Toch is het belangrijk om zo nu en dan kritisch stil te staan bij uw praktijkvoering en na te... Lees verder »


PPN Startersdagen

Gepubliceerd op 25-09-17

PPN Startersdagen Studeer je bijna af en/of wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf... Lees verder »

Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 02-03-17

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »


Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Gepubliceerd op 02-03-17

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »

Cognitieve revalidatie voor ergotherapeuten (6-daagse)

Gepubliceerd op 25-02-17

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met Bie Op de Beeck een intensieve 6-daagse scholing ‘Cognitieve Revalidatie voor ergotherapeuten’. Heel wat cliënten hebben last van cognitieve problemen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet veel drukte aan,... Lees verder »Cursus School AMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 21-02-17

Please click here for the English version of de course information Cursus School AMPS (5-daagse) (Assessment of Motor and Process Skills voor in school) De School AMPS is ontwikkeld voor ergotherapeuten om een leerling in de schoolse omgeving te... Lees verder »

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑