ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:
Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Gepubliceerd op 23-09-18

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »


Startersdag voor paramedici

Gepubliceerd op 23-09-18

Na de succesvolle startersdagen van voorgaande jaren, organiseert de PPN (Paramedisch Platform Nederland) ook dit jaar in samenwerking met de VvAA weer de ‘Startersdag voor paramedici’ op zaterdag 28 september 2019 in Utrecht. De federatie PPN... Lees verder »
Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 23-09-18

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »


Training ‘Contracteren, een bewuste keuze?’

Gepubliceerd op 23-09-18

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met de VvAA de avondtraining ‘Contracteren, een bewuste keuze?’ op dinsdag 29 oktober 2019 bij Ergotherapie Nederland in Utrecht. Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar... Lees verder »


Cursus ‘CO-OP Approach’ TM

Gepubliceerd op 22-09-18

Docenten Jolien van Houten en Rianne Jansens geven in samenwerking met de ErgoAcademie de 3-daagse cursus ‘CO-OP ApproachTM’ in Utrecht. In deze 3-daagse cursus leer je om met de interventie Cognitive Orientation to daily Occupational... Lees verder »
Young Professional OT Congres

Gepubliceerd op 22-09-18

Op vrijdag 1 november 2019 zal het allereerste ‘Young Professional OT Congres’ plaatsvinden bij Schola Medica in Utrecht. Deze dag wordt in samenwerking met alle alumniverenigingen in Nederland georganiseerd en is speciaal gericht op de net... Lees verder »

Workshop ‘Intervisie’ – PPN Academie

Gepubliceerd op 20-09-18

Op woensdag 13 november 2019 organiseert de PPN Academie in samenwerking met Cindy Koolhaas de workshop ‘Intervisie’ in Woerden (NVLF). Tijdens de workshop ‘Intervisie’ wordt ingegaan op de verbetermethodiek intervisie. Tijdens intervisie... Lees verder »Workshop ‘DCDDaily & DCDDaily-Q’

Gepubliceerd op 20-09-18

In samenwerking met Berdien Moraal- van der Linde (PhD) en Ingrid van Bommel (MPPT) organiseert de ErgoAcademie speciaal voor Kinderergotherapeuten de interactieve workshop over ‘DCD-Daily’ op donderdagavond 14 november 2019 in Utrecht. Tijdens... Lees verder »

Cursus School AMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 10-08-18

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »


Cursus ‘Occupation Based Hand Therapy’ (2-daagse)

Gepubliceerd op 09-08-18

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met Linda Lamberink en Elien Nijland, werkzaam als ergotherapeut en handtherapeut bij Treant zorggroep (ziekenhuislocatie Bethesda, Hoogeveen), de 2-daagse scholing ‘Occupation Based Handtherapie’ in... Lees verder »Post-hbo Kinderergotherapie

Gepubliceerd op 01-08-18

Ergotherapie Nederland heeft in samenwerking met de vier opleidingen ergotherapie de opleiding post-hbo kinderergotherapeut ontwikkeld. De post-hbo opleiding kinderergotherapeut is het vervolg op het profiel specialisatie kinderergotherapeut en is... Lees verder »Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑