ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:Cursus School AMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 15-06-18

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »


Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Gepubliceerd op 15-05-18

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »

Avondsymposium ‘Ergotherapie ontzorgt’

Gepubliceerd op 02-03-18

Avondsymposium voor huisartsen, praktijkondersteuners huisartsen (POH) en ergotherapeuten – Afgelast wegens het geringe aantal aanmeldingen Huisartsen en hun praktijkondersteuners (POH’s) hebben dagelijks te maken met complexe... Lees verder »Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 15-12-17

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »Timemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Gepubliceerd op 25-11-17

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.” “Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan... Lees verder »
Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑