ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:Cursus School AMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 03-10-18

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »

Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Gepubliceerd op 27-09-18

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »
Cursus ‘CO-OP Approach’ TM

Gepubliceerd op 24-09-18

Docenten Jolien van Houten en Rianne Jansens geven in samenwerking met de ErgoAcademie de 3-daagse cursus ‘CO-OP ApproachTM’ in Utrecht. In deze 3-daagse cursus leer je om met de interventie Cognitive Orientation to daily Occupational... Lees verder »

Dè NLP Practitioner Opleiding voor Ergotherapeuten

Gepubliceerd op 23-09-18

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten,... Lees verder »
Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 23-09-18

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »


Training ‘Contracteren, een bewuste keuze?’

Gepubliceerd op 23-09-18

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met de VvAA de avondtraining ‘Contracteren, een bewuste keuze?’ op dinsdag 29 oktober 2019 bij Ergotherapie Nederland in Utrecht. Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar... Lees verder »


Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑