ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:

Taping course ‘Treating without pain’ (2-days)

Gepubliceerd op 04-09-18

On Monday 3rd and Tuesday 4th of February 2020 the ErgoAcademie will organize a 2-day taping course ‘Treating without pain’ with Allison Taylor (Occupational Therapist and Certified Hand Therapist (CHT) from Sydney University, Australia). This... Lees verder »Studiedag ‘Met de COPM meer mogelijk!’

Gepubliceerd op 02-09-18

Het COPM-gesprek als krachtig coachingsmoment De ErgoAcademie organiseert samen met de HvA, het Radboudumc en de Vraag Centraal op woensdag 12 februari 2020 de studiedag ‘Met de COPM meer mogelijk! Het COPM-gesprek als krachtig... Lees verder »

Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 25-08-18

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »

Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Gepubliceerd op 16-08-18

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »Workshop ‘DCDDaily & DCDDaily-Q’

Gepubliceerd op 16-08-18

In samenwerking met Berdien Moraal- van der Linde (PhD) en Ingrid van Bommel (MPPT) organiseert de ErgoAcademie speciaal voor Kinderergotherapeuten de interactieve workshop over ‘DCD-Daily’.  Tijdens deze workshop maak je kennis met de DCDDaily... Lees verder »Mini Activiteiten Aanpak: een boost voor veerkracht

Gepubliceerd op 11-08-18

Veerkracht is iemands vermogen om te herstellen, zich aan te passen, veranderen of weerstand kunnen bieden aan stressvolle situaties. Er is toenemende aandacht voor veerkracht en de invloed die veerkracht heeft op gezondheid, welzijn en kwaliteit... Lees verder »


Cursus ‘Occupation Based Hand Therapy’ (2-daagse)

Gepubliceerd op 11-08-18

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met Linda Lamberink en Elien Nijland, werkzaam als ergotherapeut en handtherapeut bij Treant zorggroep (ziekenhuislocatie Bethesda, Hoogeveen), de 2-daagse scholing ‘Occupation Based Handtherapie’ in... Lees verder »
Cursus School AMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 09-08-18

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »
Post-hbo Kinderergotherapie

Gepubliceerd op 15-06-18

Ergotherapie Nederland heeft in samenwerking met de vier opleidingen ergotherapie de opleiding post-hbo kinderergotherapeut ontwikkeld. De post-hbo opleiding kinderergotherapeut is het vervolg op het profiel specialisatie kinderergotherapeut en is... Lees verder »


Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑