ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:




Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Gepubliceerd op 11-10-18

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »





Timemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Gepubliceerd op 09-10-18

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.” “Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan... Lees verder »








Cursus School AMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 03-10-18

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »







Cursus ‘CO-OP Approach’ TM

Gepubliceerd op 24-09-18

Docenten Jolien van Houten en Rianne Jansens geven in samenwerking met de ErgoAcademie de 3-daagse cursus ‘CO-OP ApproachTM’ in Utrecht. In deze 3-daagse cursus leer je om met de interventie Cognitive Orientation to daily Occupational... Lees verder »



Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑