Gepubliceerd op 02-02-18 | Categorie:

Kwaliteitsregister Ergotherapie

Workshop

‘Kwaliteitsregister Ergotherapie’

Ergotherapie Nederland merkt dat er vanuit onze leden regelmatig vragen zijn over het Kwaliteitsregister Paramedici, o.a. ook vragen over hoe leden middels (10) punten een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het beroep Ergotherapie. Om onze leden in de gelegenheid te stellen hier meer informatie over te ontvangen en hun vragen te kunnen stellen, organiseert Ergotherapie Nederland de workshop ‘Kwaliteitsregister Ergotherapie’.

Deze workshop zal worden gegeven door onze beleidsmedewerker Lucelle van de Ven, verantwoordelijke voor het Kwaliteitsregister binnen Ergotherapie Nederland, in samenwerking met Robert Breedijk, medewerker van het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tijdens deze workshop worden o.a. de criteria van het Kwaliteitsregister kort besproken en komen de 10 punten voor het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het beroep Ergotherapie aan bod. Ook zal informatie gegeven worden over de specialistenregisters.
U wordt tijdens deze workshop in de gelegenheid gesteld om uw vragen over het Kwaliteitsregister te stellen, maar ook om ervaringen en/of ideeën met elkaar, met Ergotherapie Nederland en met het Kwaliteitsregister uit te wisselen.

Datum & Locatie
De workshop ‘Kwaliteitsregister Ergotherapie’ is op Dinsdag 13 maart 2018 van 18:30 tot 20:30 uur (inloop van 18:00-18:30) bij Ergotherapie Nederland, Orteliuslaan 750 te Utrecht.

Let op: Parkeren onder het pand is niet toegestaan voor deelnemers. Locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt een gratis uitrijkaart van P+R Papendorp van ons ontvangen.

Programma

18:00-18:30 Inloop & ontvangst bij Ergotherapie Nederland
18:30-19:30 Workshop ‘Kwaliteitsregister Ergotherapie’
19:30-19:45 Korte pauze
19:45-20:45 Workshop ‘Kwaliteitsregister Ergotherapie’

Kosten deelname

Ledenprijs: € 20,-
Niet-ledenprijs: € 50,-

Inclusief: Uitgebreide catering met broodjes, scholingsmateriaal & gratis uitrijkaart P+R Papendorp
Deze workshop is een ledenservice, waardoor we de workshop ‘Kwaliteitsregister Ergotherapie’ tegen kostprijs aanbieden aan onze leden.

Accreditatie
De accreditatie is aangevraagd voor deze workshop. We verwachten dat deze workshop met 2 punten geaccrediteerd zal worden.

Bewijs van deelname
Deelnemers ontvangen na afloop een bewijs van deelname.

Aanmelden
Helaas voor deze workshop aanmelden is niet meer mogelijk.

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑