Gepubliceerd op 23-07-18 | Categorie:

NLP Online Inspiratie Sessie – Coachend Communiceren – PPN academie

Ben jij benieuwd wat Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is en hoe jij, als paramedicus, dit kan inzetten in jouw eigen leven? Wil jij jezelf versterken en duidelijker en met meer impact communiceren met anderen? In een korte live online NLP inspiratie-sessie maak je kennis met een aantal werkvormen afkomstig uit de NLP-methodiek. Je kunt deze direct  in de praktijk brengen en gebruiken om jezelf te versterken en je cliënten te begeleiden.

Deze NLP-inspiratiesessie staat volledig in het teken van ‘coachend communiceren’.

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de bronnen van ruis en miscommunicatie aan de hand van het NLP communicatie-model. Daarnaast krijg je veel tips en trucs over het stellen van activerende en motiverende vragen. Zodat je op een diepere laag in contact kunt zijn met je cliënten en je ze nog meer in contact brengt met hun eigen hulpbronnen en intrinsieke motivatie.

 

Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze cursus (zowel leden als niet leden) EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN

 

Trainer
Deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’ wordt op regelmatige basis gegeven door Ingrid Smit, waarbij telkens een nieuw thema wordt behandeld en verschillende NLP structuren worden geïntroduceerd. Na haar loopbaan als bedrijfskundige en interim manager in de vastgoedsector, en vele opleidingen verder, startte Ingrid in 2008 een eigen Trainingsbureau.

Inmiddels werkt ze als freelance trainer, coach en ondernemer met heel veel plezier samen met verschillende opleiders, trainers en collega’s, zoals JBBX, de ErgoAcademie, Paramedisch Platform Nederland, Blogzinnig en Schrijfzin.

Voor JBBX en de PPN Academie faciliteert Ingrid gecertificeerde NLP practitioner en NLP master opleidingen en kortere cursussen op het gebied van communicatie, teamwork en leiderschap. Daarnaast verzorgt ze voor diverse opdrachtgevers teamtrainingen, persoonlijke coaching en motivatie-sessies.

NLP Online Inspiratie Sessie via ZOOM
Deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’ vindt plaats via ZOOM videoconference software. ZOOM biedt de mogelijkheid om alle deelnemers actief te laten deelnemen in de sessie via beeld en geluid. Je ontvangt vanuit de PPN Academie een uitnodiging voor deze ZOOM training, hierbij staat een code welke je gebruikt om bij ZOOM in te loggen.

Om de online inspiratie sessie interactie te houden, is er een maximum van 30 deelnemers. Ben er snel bij, de vorige editie was snel uitverkocht!

Kosten
Leden                 € 25,-
Niet leden          € 35,-

Datum
Woensdagochtend 1 juli van 9:30 tot 11:30 via ZOOM.
Let op: gebruik van je webcam is verplicht bij deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’. 

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici, echter ons is nu niet bekend of een ZOOM meeting geaccrediteerd zal gaan worden, aangezien dit een nieuwe vorm van training betreft.

Bewijs van deelname
Je ontvangt van de PPN Academie een bewijs van deelname.

Cursusvoorwaarden
De cursusvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Aanmelden
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑