Gepubliceerd op 03-08-18 | Categorie:

NLP Online Inspiratie Sessie – PPN Academie

Ben jij benieuwd wat Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is en hoe jij, als paramedicus, dit kan inzetten in jouw eigen leven? Wil jij jezelf versterken en duidelijker en met meer impact communiceren met anderen? In een korte live online NLP inspiratie-sessie maak je kennis met twee werkvormen afkomstig uit de NLP-methodiek. Je kunt deze gebruiken om  jezelf te versterken en direct toepassen bij cliënten.

Deze NLP-inspiratiesessie staat volledig in het teken van balans.

Wat kun je doen om nog beter voor jezelf te zorgen en om je energiehuishouding op orde te krijgen en te houden? Waar krijg je energie van en wat kost jou energie? Hoe bewaak jij de balans tussen energie geven en ontvangen?

 

Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze cursus (zowel leden als niet leden) EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN

Trainer
Deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’ wordt gegeven door Ingrid Smit. Na haar loopbaan als bedrijfskundige en interim manager in de vastgoedsector, en vele opleidingen verder, startte Ingrid in 2008 een eigen Trainingsbureau.

Inmiddels werkt ze als freelance trainer, coach en ondernemer met heel veel plezier samen met verschillende opleiders, trainers en collega’s, zoals JBBX, de ErgoAcademie, Paramedisch Platform Nederland, Blogzinnig en Schrijfzin.

Voor JBBX en de ErgoAcademie faciliteert Ingrid gecertificeerde NLP practitioner en NLP master opleidingen en kortere cursussen op het gebied van communicatie, teamwork en leiderschap. Daarnaast verzorgt ze voor diverse opdrachtgevers teamtrainingen, persoonlijke coaching en motivatie-sessies.

NLP Online Inspiratie Sessie via ZOOM (cursus is vol)
Deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’ vindt plaats via ZOOM videoconference software. ZOOM biedt de mogelijkheid om alle deelnemers actief te laten deelnemen in de sessie via beeld en geluid. Je ontvangt vanuit de PPN Academie een uitnodiging voor deze ZOOM training, hierbij staat een code welke je gebruikt om bij ZOOM in te loggen.

Kosten
Leden                 € 25,-
Niet leden          € 35,-

Datum
Woensdagochtend 3 juni 2020 van 9:30 tot 11:30 via ZOOM.
Let op: gebruik van je webcam is verplicht bij deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici, echter ons is nu niet bekend of een ZOOM meeting geaccrediteerd zal gaan worden, aangezien dit een nieuwe vorm van training betreft.

Bewijs van deelname
Je ontvangt van de PPN Academie een bewijs van deelname.

Cursusvoorwaarden
De cursusvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Aanmelden
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑