Gepubliceerd op 15-09-17 | Categorie:

PPN Startersdagen

PPN Startersdagen
Studeer je bijna af en/of wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf beginnen? Kom dan naar een van de PPN-Startersdagen! Dit jaar hebben we een onderverdeling gemaakt in starters:

  • Vrijdagavond 22 juni: voor studenten en net afgestudeerden, kijk hier voor het programma ‘Bijna afgestudeerd en dan..?’
  • Zaterdag 23 juni: voor werkenden die een eigen praktijk willen starten, kijk hier voor het programma ‘Persoonlijk ondernemerschap’.

‘Starten en samenwerken in de eerstelijn!’
Het Paramedisch Platform Nederland (PPN), organiseert in samenwerking met de VvAA, deze Startersdagen gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten) en VvOCM (oefentherapeuten).

Wegwijs in de eerste lijn
Je maakt deze avond en dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.
Netwerken

PPN-Startersdag bied je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met je eigen beroepsvereniging.

Datum & tijd:
Vrijdag 22 juni 2018, van 16.00 tot 21.00, Thema: (bijna) afgestudeerd, en dan?!  Doelgroep: studenten en/of net afgestudeerd.
Zaterdag 23 juni 2018, 09.00 tot 17.00 uur, Thema: persoonlijk ondernemerschap. Doelgroep: werkenden die een eigen praktijk willen starten. 
Locatie:

VvAA, Orteliuslaan 750, 3528 BB in Utrecht.
Kosten:

Vrijdag 22 juni 2018:

Ledenprijs EN/EV: € 25,-
Niet-leden: € 35,-

(inclusief catering, cursusmateriaal en gratis parkeren)
Zaterdag 23 juni 2018:

Ledenprijs EN/EV: € 55,-
Niet-leden: € 85,-

(inclusief catering, cursusmateriaal en gratis parkeren)

Achternaam (verplicht)

Voornaam voluit (verplicht)

Overige voorletters

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Lidnummer EN / VE

Nummer kwaliteitsregister

Prijs 22 juni 2018

Prijs 23 juni 2018

Totaalprijs 22 en 23 juni 2018

Ik ga akkoord met de cursusvoorwaarden (verplicht)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑