Gepubliceerd op 15-09-17 | Categorie:

Training ‘Uw bestaande eigen praktijk onder de loep’

Veel ergotherapeuten met een eigen praktijk worden geleid door de waan van de dag. Patiëntenzorg en alles wat hiermee te maken heeft staat voorop. Toch is het belangrijk om zo nu en dan kritisch stil te staan bij uw praktijkvoering en na te denken over verbeterpunten en het gericht managen van uw praktijk.

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe is het financiële resultaat van de praktijk opgebouwd: Hoe is de verhouding omzet en kosten en is de hoogte van de diverse kostenposten in verhouding tot de omzet reëel.
  • Juridische overeenkomsten: In de loop der jaren kan de praktijkvoering en de taakverdeling binnen een praktijk veranderen: sluiten de bestaande overeenkomsten met medewerkers, maten of derden (bijv. verhuurder)  nog aan op de huidige werkwijze.
  • Uitbreiding van de praktijk: neemt u medewerkers in dienst en wat zijn daarvan de consequenties? Of gaat u op een andere manier samenwerken met collega’s?
  • Investeren in de praktijk: welke afwegingen maakt u en hoe gaat u die investering terug verdienen?
  • Wat betekenen ontwikkelingen in de regio voor uw praktijk en uw onderscheidend vermogen. Hoe speelt u hier op in.

Het is mogelijk om vooraf vragen/onderwerpen bij de trainer in te dienen. Mail uw eventuele vragen/onderwerpen aan ergoacademie@ergotherapie.nl o.v.v. Training april 2018 VvAA.

Trainer/docent
Jeroen Renkema is ruim 17 jaar werkzaam bij VvAA als bedrijfskundig adviseur voor paramedische beroepsbeoefenaars. Dagelijks adviseert hij paramedici bij de financiële, fiscale en juridische aspecten van de levenscyclus van een praktijk, vanaf de praktijkstart, de dagelijkse praktijkvoering tot het moment van praktijkbeëindiging/overdracht. Deze vraagstukken variëren van mogelijke samenwerkingsvormen, investeringsbeslissingen tot aan zorgcontractering toe.
Jeroen Renkema verzorgt regelmatig workshops over bovenstaande onderwerpen en combineert daar theorie met veel praktijkvoorbeelden.

Programma

18.00-18.30 Inloop & Ontvangst deelnemers
18.30-20.00 Training
20.00-20.30 Pauze
20.30-22.00 Training & Afsluiting

Datum & locatie
De training ‘Uw bestaande eigen praktijk onder de loep’ is op Woensdag 11 april 2018 van 18.30 uur tot 22.00 uur. De training vindt plaats bij Ergo Actief (praktijk voor Kinderergotherapie), Bokslee 4, 8447 CN Heereveen.

Kosten

Leden: € 75,-
Niet-leden: € 95,- 

Accreditatie
Deze training is geaccrediteerd voor 3 punten.

Bewijs van deelname
Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname van de ErgoAcademie.

Aanmelden

Achternaam (verplicht)

Voornaam voluit (verplicht)

Overige voorletters

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer

Uw privé-emailadres (verplicht)*

* Organisatie-email kan onze reactie-mail blokkeren waardoor u geen bevestiging ontvangt

Lidnummer EN / VE

Nummer kwaliteitsregister

Prijs (verplicht)

Ik ga akkoord met de cursusvoorwaarden (verplicht)


Tags: ,Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑