De Touwladder kinderergotherapie ter overname aangeboden

Vught en ‘s-Hertogenbosch

 

Kinderergotherapie De Touwladder bestaat sinds 2012 en heeft een uitgebreid netwerk aan samenwerkingspartners.
In Vught is kinderergotherapie De Touwladder gevestigd in Kindcentrum Hoge Vliert en in ’s-Hertogenbosch binnen kinderexpertisecentrum Atlent.

Inmotion - Ergotherapie

In 2012 ben ik gestart met Kinderergotherapie De Touwladder en inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een volwaardige praktijk met een breed netwerk aan verwijzers en een continue stroom van aanmeldingen. Na 12 bevlogen jaren ben ik toe aan een nieuw avontuur. Daarom zoek ik een ondernemende kinderergotherapeut die het stokje van mij wil overnemen.

Ben jij een enthousiaste kinderergotherapeut met passie voor je vak? Dan nodig ik je van harte uit om een kop koffie of thee te komen drinken!

Met hartelijke groet,

Sandra Pijnenborg
06 225 531 59
sandra@detouwladder.com