Eerstelijns ergotherpeut | Ergotherapie & Arbeidsdiensten Lammers , Bronckhorst

Eerstelijns ergotherpeut | Ergotherapie & Arbeidsdiensten Lammers , Bronckhorst Ergotherapie Nederland

Eerstelijns ergotherapeut voor 32 uur per week

Ben jij op zoek naar leuk afwisselend werk in een groeiende dynamische eerstelijns setting?

Ergotherapie & Arbeidsdiensten Lammers is op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die de praktijk komt versterken voor 32 uur per week.

Ergotherapie & Arbeidsdiensten Lammers is een zelfstandig gevestigd ergotherapiepraktijk voor de gemeente Bronckhorst.  De praktijk richt zich op de volgende doelgroepen: ouderen, chronisch zieken en mensen met problemen op het gebied van arbeid en gezondheid. Hulpvragen zijn hierdoor heel divers en vragen iedere keer om maatwerk. Behandelingen vinden plaats in de context waar de cliënt problemen in zijn of haar handelen ervaart, wat meestal in de thuissituatie is of op de werkplek.

Er wordt nauw samengewerkt met andere disciplines, zoals thuiszorg, woonzorgcentra, (para)medici en de gemeente.

Wie zoeken wij?
Je bent een open en enthousiaste ergotherapeut met een proactieve, ondernemende en zelfstandige werkhouding die goed kan samenwerken. Je werkt resultaatgericht en kunt hierover zorgvuldig rapporteren. Je hebt affiniteit met ouderen en hebt hier bij voorkeur ervaring in.  Het werken met ouderen met o.a. Dementie, Parkinson en valproblematiek maken je extra enthousiast.

Uiteraard beschik je over het diploma hbo-ergotherapie,  sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben je DTE gecertificeerd.  Je bent in het bezit is van rijbewijs en een auto en bent woonachtig in de omgeving van de gemeente Bronckhorst.

Wat hebben wij te bieden?
Een leuke werkplek met een professionele en informele werksfeer, intercollegiale overlegmomenten en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met de intentie voor een vaste aanstelling. Salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het indelen van je eigen tijd en de mogelijkheid voor scholing behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die enthousiaste ergotherapeut? Stuur dan je motivatie en CV naar info@ergotherapielammers.nl

De gesprekken zullen medio februari/maart plaats vinden. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellen Lammers op 06 – 57 55 7456.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑