Ergopraktijk Rijswijk zoekt ondernemende pionierende ergotherapeut

Ergopraktijk Rijswijk zoekt ondernemende pionierende ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergopraktijk Rijswijk zoekt op korte termijn een ondernemende pionierende ergotherapeut die graag samenwerkt met Fysiopraktijk Rijswijk.

10 uur snel uitbouwend naar 32 uur

Ergopraktijk Rijswijk en Fysiopraktijk Rijswijk vormen een intensieve samenwerking en zoeken een ondernemende pionierende ergotherapeut (m/v) die graag mee groeit en samenwerkt met fysiotherapeuten in de eerste lijn. Ergopraktijk Rijswijk heeft de eerste stap gezet. Met jou maken we graag de vervolgstap naar volwassenheid.

Je werkt vooralsnog als enig ergotherapeut, maar je staat niet alleen. Je werkt samen met de fysiotherapeuten van Fysiopraktijk Rijswijk en wordt ondersteund door een receptionist. Declaraties, afspraken website, social media worden allemaal voor je gedaan. Je hoeft je alleen maar te concentreren op het zorgproces.

Werken in een dynamische praktijk
Samen ontwikkelen we initiatieven die aansluiten bij de juiste zorg rondom onze cliënten. Natuurlijk door de beste behandeling, maar ook door gebruik te maken van elkaars kracht en expertise. Je vindt het ook leuk dat je volledig vorm kunt geven aan jouw eigen toekomst.

Ambitieuze mensen
Ergopraktijk Rijswijk heeft samen met Fysiopraktijk Rijswijk het afgelopen jaar volop geïnvesteerd om uit te groeien tot een onderscheidende cliëntgerichte organisatie. Daar hebben we ambitieuze mensen voor nodig.

We zoeken..
Een realist die snapt dat zonder omzet geen investering mogelijk is, maar zeker ook een idealist die gelooft dat behandeling, begeleiding en service altijd beter kan. Je bent ook een pionier die niet stopt bij wat mogelijk is en een optimist die elke dag met plezier werkt.

Maar nog veel belangrijker jij bent gepassioneerd en hebt een ondernemende drive om jouw ergopraktijk verder uit te bouwen. Je hebt vanzelfsprekend grote invloed op de inhoud en de indeling van jouw werk.

Waar je het voor doet?
We hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden ̩n Рdat is uniek Рaandelen in groei. Want jij b̩nt de praktijk en jij verdient m̩̩r.

Iets voor jou?
Mail je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand naar info@fysiopraktijkrijswijk.nl. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke overeenkomst

Wil je meer weten, neem dan contact op met Robert Hoogland, praktijkeigenaar of Steven Schot, fysiotherapeut op 085-0220320.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑