Ergotherapeut 28-32 uur | Zandvoort

Ergotherapeut 28-32 uur | Zandvoort Ergotherapie Nederland

Dienstverband: waarneming
Contracturen: 28-32
Niveau: HBO
Locatie: Zandvoort

Zoek jij een nieuwe uitdaging in omgeving Zandvoort, heb je het in je om met mensen met een lichamelijke en veelal cognitieve beperking te werken? De bewoners staan ondanks hun vaak complexe beperkingen nog midden in het leven. Word dan onze nieuwe collega en kom werken op een prachtige locatie in de duinen van Zandvoort.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Contract van half februari tot juni 2020 i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof
 • Mogelijkheid om 28-32 uur te werken.
 • Een salaris van min. € 2.675, – max. € 3.948, – op basis van een fulltime werkweek van 36 uur (FWG 55/CAO Gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Volop gratis parkeergelegenheid, de bus stopt voor de deur, oplaadpunten voor auto en fiets.
 • Een team van fijne collega’s op een bijzondere locatie.

Wat ga je als ergotherapeut bij Nieuw Unicum doen?
Je onderhoudt en optimaliseert de zelfstandigheid van cliënten in de woon- en leefsituatie. Dit doe je door het onderzoeken, begeleiden en behandelen van cliënten.

Je maakt daarbij gebruik van voorzieningen, schrijft deze voor en geeft advies ten aanzien van voorzieningen, ten behoeve van zowel de individuele cliënt als voor de organisatie in het geheel. Je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.

Je levert een bijdrage aan het bijstellen van het zorgbeleid en van protocollen vanuit de eigen deskundigheid.

Waar kom je te werken?
Op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum in Zandvoort kom je te werken binnen de paramedische dienst. Naast jou bestaat het team van ergotherapeuten uit nog 3 collega’s. De paramedische dienst bestaat uit meerdere disciplines die werken in een multidisciplinair verband op basis van professionele autonomie en nemen deel aan het MDO.

Nieuw Unicum
Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en veelal ook cognitieve beperkingen. We hebben ons ontwikkeld tot een landelijk expertisecentrum op het gebied van progressieve MS.

Dit ben jij als waarnemend ergotherapeut!

De ergotherapeut binnen Nieuw Unicum is een professional die besluitvaardig, flexibel, communicatief vaardig en samenwerkingsgericht is. Het is belangrijk dat je passie voor mensen hebt en betrokken bent bij onze bewoners waar jij de beste zorg aan wilt leveren. Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:

 • Afgeronde HBO opleiding ergotherapie
 • Aantal jaren ervaring als ergotherapeut
 • Registratie in het kwaliteitsregister voor paramedici
 • Productkennis omtrent hulpmiddelen, affiniteit met technologie en aanvullende kennis op het gebied van MS strekt tot aanbeveling
 • Je denkt in mogelijkheden, hebt een positieve instelling en bent enthousiast en resultaatgericht

Solliciteren
Heb jij interesse om bij Nieuw Unicum als ergotherapeut te werken? Solliciteer dan! Wij ontvangen graag je cv en motivatie op uiterlijk 27 december 2019 via bovenstaande button “ online solliciteren” of op personeelszaken@nieuwunicum.nl
De eerste gesprekken vinden begin januari 2020 plaats.
Als je inhoudelijke vragen hebt over de vacature, neem gerust contact op met Jeannette Kuijer op  023-5761316 of via jkuijer@nieuwunicum.nl

We kijken uit naar je sollicitatie!

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑