Ergotherapeut Extramuraal voor 24 tot 32 uur per week

Ergotherapeut Extramuraal voor 24 tot 32 uur per week Ergotherapie Nederland

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Daar maken wij geen geheim van. Sterker nog: tante vindt dat iedereen mag weten hoe ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers er elke dag weer voor zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk – en ook daar helpen we graag bij – maar daarnaast in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Ben jij werkzaam als ergotherapeut en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Beschik je daarnaast over een flexibele instelling en wil jij je kwaliteiten inzetten binnen een leuk team? Dan zoeken wij jou!

Ergotherapeut Extramuraal

 voor 24 tot 32 uur per week

Waar ga je werken?

Aan huis behandelen wij ouderen met een complexe of meervoudige zorgvraag, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Daarnaast bieden wij specialistische zorg bij patiënten waardoor zij sneller met ontslag uit het ziekenhuis kunnen en ondersteunen wij mensen met een (chronische) ziekte bij het verbeteren of aanpassen van hun leefstijl. Het team ergotherapie in de 1e lijn bestaat uit 7 ergotherapeuten.

Wat ga je doen?

Wij leveren zorg en behandeling thuis en streven ernaar om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Als ergotherapeut richt je je op het optimaliseren van het functioneren van cliënten in het dagelijks leven op het gebied van zelfredzaamheid, ontspanning en het bevorderen van de kwaliteit van leven. Je levert een bijdrage aan diagnostiek, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en neemt deel aan de verschillende overlegvormen waaronder werkoverleg binnen de eigen discipline en het multidisciplinaire team. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als naar onze verwijzers.

Wat vragen van je?

Je hebt een diploma HBO ergotherapie en bent BIG-geregistreerd. Je hebt ervaring als extramurale ergotherapeut en affiniteit met onze doelgroepen. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team, bent flexibel qua inzet en je hebt een zelfstandige werkhouding. Je bent innovatief, proactief, ondernemend, flexibel en resultaatgericht. Voor deze functie is het bezit van rijbewijs en een auto een vereiste.

Wat bieden we je? 

Wanneer je bij tanteLouise gaat werken, ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio, waar veel ruimte is voor innovatie en vernieuwing. TanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer een keurig salaris (in schaal FWG 55 van de CAO VVT), een solide pensioen, een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering en nog tal van andere personeelsvoorzieningen.

Waar wacht je op?

Ben je werkzaam in een soortgelijke functie en sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk!
Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en je cv via onderstaande solliciteer button te uploaden. Wij zullen je sollicitatie direct in behandeling nemen.

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend meelopen? Pak dan je telefoon en neem contact op met Saskia van Bezooijen, ergotherapeut, via telefoonnummer 06-46755878.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑