Ergotherapeut Fysio Donders voor 20 – 24 uur

Ergotherapeut Fysio Donders voor 20 – 24 uur Ergotherapie Nederland

De experts bij Fysio Donders voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie in een team met een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 3 locaties in Arnhem en Velp en hebben diverse specialisaties en disciplines in huis zoals fysiotherapie, oefentherapie en diëtetiek.
We werken verder samen met verschillende andere partners in de gezondheidszorg.
Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Vanwege het vrijkomen van een vacature, zijn we per direct op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Ergotherapeut Fysio Donders voor 20 – 24 uur.
Per 1 januari 2020 een enthousiaste ergotherapeut(e) gezocht voor Fysio Donders te Arnhem. Wij zoeken iemand met affiniteit voor zowel de eerste lijn ergotherapie. Het gaat om een vaste aanstelling met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid. Je zal werkzaam zijn in samenwerking met een multidisciplinair team.
In de eerstelijnszorg zien we op dit moment voornamelijk cliënten met complexe zitproblematiek, chronische pijn, chronische moeheid, werkplekadviezen, houdingsproblematiek.
Fysio Donders is een groeiende organisatie, waarbij nieuwe mogelijkheden zich regelmatig aandienen. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat er de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.
Functie eisen :
• Afgeronde opleiding HBO – Ergotherapie
• In het bezit van rijbewijs
Affiniteit met:
• Chronische pijn/vermoeidheid
• Complexe zitproblematiek
• Houding- en bewegingsproblematiek

We zijn op zoek naar iemand met een flexibele instelling, welke zowel zelfstandig kan werken als in teamverband. Je bent communicatief sterk en open en staat stevig in je schoenen. Daarnaast heb je een kritische houding m.b.t. eigen functioneren en kan je reflecteren op eigen kunnen.

Ben jij die enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken?
Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV naar Jurian Donders, manager 1e lijn, te mailen jurian@fysiodonders.nl. Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 026-4433523. Je mag vragen naar Jurian Donders. Meer informatie over onze praktijk is te vinden op www.fysiodonders.nl

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑