Ergotherapeut / Gemiddeld 26 uur per week | Bergen op Zoom/Roosendaal

Ergotherapeut / Gemiddeld 26 uur per week | Bergen op Zoom/Roosendaal Ergotherapie Nederland

Ben jij de pionierende ergotherapeut van morgen?

Ergotherapeut / Gemiddeld 26 uur per week | Bergen op Zoom/Roosendaal
Als Ergotherapeut bij de Revalidatie heb jij de deskundigheid in huis om de patiënten de best mogelijke behandeling te bieden. Je werkt niet alleen samen met je collega disciplines, maar ook met verpleegkundigen, artsen, teamleiders en andere afdelingsmedewerkers. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie
Je gaat werken binnen een enthousiast en deskundig diagnosegebonden team, zowel klinisch als eerstelijns. Samen met de revalidatieartsen ontwikkelen we initiatieven die aansluiten bij de nieuwste visie binnen de ergotherapie. Jij zorgt er, samen met je collega’s, voor dat jouw patiënten optimaal worden behandeld.

Bravis ziekenhuis
Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.

We dagen jou elke dag uit
De patiënten die je behandelt, zijn bij jou in goede handen. Of ze nu lang of kort in Bravis verblijven: je bent klantgericht, open en communiceert soepel met hen.  Bovendien denk je op een innovatieve manier mee over hoe de zorg in de toekomst nóg beter kan worden.

Wij bouwen op jouw enthousiasme
Natuurlijk heb je een HBO-diploma ergotherapie. Daarnaast heb je affiniteit of ervaring met cognitieve, neurologische en/of longrevalidatie.   Ook ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk. Bovendien ben je zelfstandig en flexibel: je werkt immers op verschillende locaties en afdelingen. Een rijbewijs en een auto zijn een pre.

Waar je het voor doet?
Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 55  met als fulltime salaris minimaal € 2665,- en maximaal € 3917,- bruto per maand. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij heel veel kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

 

Iets voor jou?
Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je kan solliciteren tot 16 november a.s. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Debbie van Terheijden  op 06-57708150.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan hier  het filmpje.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑