Ergotherapeut gezocht Zorgbalans | Regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord

Ergotherapeut gezocht Zorgbalans | Regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord Ergotherapie Nederland

Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Wij ondersteunen mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven.

Met 3.000 professionele medewerkers en 900 vrijwilligers bieden wij tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, revalidatie en begeleiding bij dementie. Dat doen we bij mensen thuis, in onze ontmoetings- en woonzorgcentra. Van Castricum, Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort tot in Hillegom.

Kun jij in onderstaande functie JOUW talent kwijt?

Ben jij die zelfstandige professionele ergotherapeut die houdt van werken bij mensen thuis? Dan willen we jou graag als onze collega!

 Ergotherapeut ErgoThuis

24 uur per week – omgeving IJmuiden en Velsen

Wat doe je als ergotherapeut bij Zorgbalans?
Als ergotherapeut in de eerste lijn adviseer je en bied je praktische oplossingen en hulpmiddelen aan thuiswonenden. Hiertoe observeer, analyseer, behandel en begeleid je cliënten en hun mantelzorgers. cliënten worden naar jou doorverwezen door de Buurtteams en huisartsen. Zo mogelijk werk je met een screening Directe Toegang. Daarnaast voer je in opdracht van de gemeente onder meer rijvaardigheidsbeoordelingen uit.

Je bezoekt de cliënten voornamelijk thuis om de situatie en wensen door te spreken. Iedere oplossing is maatwerk. Waar nodig adviseer je andere behandelaars en/of medewerkers. Je bent bestand tegen enige mate van werkdruk, bent flexibel en kunt goed met verschillende mensen omgaan. Je neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen in de Buurtteams. Je bent met het team van ergotherapeuten een zelfsturend team. Samen ben je verantwoordelijk voor het gehele werkproces.

Profiel en opleiding
Je hebt een HBO-diploma Ergotherapie en ruime aantoonbare eerstelijns werkervaring in somatiek, PG en revalidatie. Gevolgde scholing en ervaring op het gebied van Edomah, Parkinson en/of cognitieve revalidatie zijn een pre. Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en bent goed op de hoogte van de richtlijnen van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Je wilt een actieve rol spelen in de ontwikkelingen binnen het team en de extramurale zorg en schroomt niet om zelf initiatieven te ontplooien. Samenwerken met andere disciplines is vanzelfsprekend voor jou. Je voert gedisciplineerd een zorgvuldige administratie en kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden
Je werkt je uren verspreid over 4 werkdagen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als ergotherapeut maximaal € 4.021,18 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55, CAO VVT). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 7,4% en 8% vakantiegeld. Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: Zorgbalans UIT&THUIS met gunstige regelingen voor gemak, gezondheid en ontspanning. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Past JOUW talent bij Zorgbalans?
Bel voor meer informatie over de vacature met Daniëlle van Egmond, ergotherapeut, telefoonnummer 06 – 290 65 707.
We zien je sollicitatie voorzien van tenminste motivatie, CV, wensen en mogelijkheden graag tegemoet.
Voor direct solliciteren,klik op deze link: https://www.werkenbijzorgbalans.nl/vacatures/143660-ergotherapeut-ergothuis
Je kunt solliciteren tot 25 november a.s. De sollicitatiegesprekken zullen op 28 en 29 november 2019 plaatsvinden. Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑