Ergotherapeut kinderrevalidatie bij Tyltylschool Rotterdam

Wil jij als ergotherapeut bijdragen aan het herstel van jonge patiënten in een schoolsetting?
Ben je energiek en echte teamspeler?
Lees dan verder en solliciteer!

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken, behandelen en begeleiden van kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Dit doe je in een (poliklinische) schoolsetting in de Tyltylschool in Rotterdam zuid. De kinderen hebben uiteenlopende en veelal ernstige, meervoudige beperkingen. Hierbij kan je denken aan NAH, multitrauma, chronische pijn. Op basis van de diagnose en indicatiestelling van de revalidatiearts kan jij iets voor deze kinderen en jongeren betekenen. Voor hen stel je behandelplannen op als onderdeel van het totale revalidatieplan. Samen met een multidisciplinair team breng je deze tot uitvoer. Ook speel je een rol bij het adviseren, coachen en voorlichten van het kind, ouders en teamleden en geef je advies en voorlichting omtrent hulpmiddelen en voorzieningen. Daarnaast volg je de eigen vakinhoudelijke ontwikkelingen en draag je actief bij aan de verschillende overlegvormen. Zodoende begeleid je de jonge doelgroep bij het zo zelfstandig mogelijk worden in de activiteiten van het dagelijks leven.

Wie ben jij?
Je hebt een zelfstandige, flexibele en enthousiaste werkhouding. Je bent in staat snel te schakelen en werkt gemakkelijk samen met teamleden, ouders en kinderen. Dit doe je met humor en energie. Je bent bekend met het adviseren over en aanvragen van voorzieningen. Ook zit innoveren in je bloed. Dit vertaal je naar een kritische blik op de effectiviteit van het huidige behandelaanbod (research based) en je werkt actief mee aan het verbeteren ervan. Verder beschik je over:
• een hbo-diploma ergotherapie;
• affiniteit, bij voorkeur ervaring, met zorgtechnologie en innovatie;
• relevante ervaring en affiniteit met het werken met kinderen (uit de doelgroep);
• een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
• een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons komt werken.

Wat bieden wij?
Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. Wij bieden je een parttime dienstverband van 28-35 uur per week in schoolweken voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 55 maximaal € 4.391,- bruto per maand op basis van een 36 – urige werkweek, afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Je bent de schoolvakanties (gedeeltelijk) vrij waardoor je extra verlof krijgt. Dit compenseren we met je salaris. Bij ons kun je verder rekenen op:
• een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
• korting op bijv. een nieuwe fiets of sportabonnement;
• een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
• een persoonlijk levensfasebudget (PLB) in het kader jouw duurzame inzetbaarheid.

Waar is jouw werkplek?
Jouw werkplek wordt onze locatie Tyltylschool in Charlois, Rotterdam. Op de Tyltylschool worden kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 20 jaar behandeld. De kinderen hebben een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking of zijn langdurig ziek. Wij bieden revalidatiebehandeling aan leerlingen met een revalidatie-indicatie. We werken in een hecht, multidisciplinair samengesteld team van professionals. Collega’s waar jij nauw mee samenwerkt zijn logopedisten, maatschappelijk werkers, revalidatieartsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten.

Wie zijn wij?
Rijndam is expert in de medisch specialistische revalidatie voor kinderen en volwassenen in de regio Rijnmond en Drechtsteden. Vooruitstrevend, professioneel en persoonlijk. Om deze topzorg vanuit 16 locaties met 800 medewerkers te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Wij richten ons op dat wat echt belangrijk is voor onze patiënten en helpen hen om het hoogst haalbare te bereiken. Daarbij zijn we altijd op zoek naar verbazing. Het zit verweven in onze manier van werken. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen, houden onszelf scherp en blijven constant verbeteren. Met als doel om onze patiënten te verbazen.

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en deel je motivatiebrief en cv vóór maandag 26 september a.s. (HRkindjeugd@rijndam.nl). We gaan graag met je in gesprek.

Eerst meer weten?
Lees dan meer over onze organisatie en vacatures op https://www.rijndam.nl/werken-bij
Liever eerst contact, over de werving en selectieprocedure? Stuur de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 – 576 756 13. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Sanne van Woenzel, via 010 – 8928420.