Middin Regio Rotterdam | Ergotherapeut (tijdelijke waarneming)

Middin Regio Rotterdam | Ergotherapeut (tijdelijke waarneming) Ergotherapie Nederland

Middin
Midden in de wijk, midden in de samenleving een zo prettig mogelijk bestaan leiden. Omringd door de mensen die je belangrijk vindt. Dat is wat Middin voor haar ruim 4000 cliënten nastreeft. Want wij willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische stoornis of ouderdom. Bij ons kiest de cliënt zelf hoe hij wil leven. Kan hij de dingen doen die bij hem passen. Want samen leven is samen durven en doen. Waar nodig helpen wij met zorg en ondersteuning. Op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra, in heel Zuid-Holland. Daarbij hebben we één uitgangspunt: Wat kan er allemaal wél?

Omschrijving locatie
Dienst Behandelzaken biedt met ruim 80 medewerkers medische, paramedische en agogische behandeling en begeleiding in de gehele organisatie. De ondersteuning wordt geboden aan cliënten, de teams op locaties en soms organisatie brede inzet (projecten).

Wat ga je doen als Ergotherapeut?
Ouderenzorg is de toekomst, waarin op dit moment nog veel te ontdekken valt. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden om invulling te geven aan het mooie vak van ergotherapeut binnen onze organisatie.
Als ergotherapeut ga je samen met de andere specialisten (artsen en paramedici) de uitdaging aan om deze functie vorm te geven. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan ziektebeelden van mensen, die zo lang mogelijk hun zelfstandigheid willen behouden. We ondersteunen daarbij in de wensen van de cliënten. Bij een deel van de cliënten zal je vooral advies geven op het gebied van comfort, preventie en ergonomie. De nadruk van je functie zal liggen binnen de ouderenzorg betreft cliënten met chronisch somatische- en PG problematiek. Daarnaast word je geacht adviezen te geven binnen andere LG (cliënten met een lichamelijke handicap) en LVG (cliënten met een licht verstandelijke handicap) woonlocaties van Middin en dit voornamelijk in de regio Rotterdam. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast,- zelfsturend,- specialistisch en multidisciplinair team. In deze multidisciplinaire samenwerking met een diversiteit aan behandelaars, zul je ergotherapeutische behandelingen verrichten en adviezen geven. Je beheert en verstrekt hiernaast hulpmiddelen en rolstoelen en je stelt, samen met de betrokken disciplines, een behandelplan op en biedt functionele ondersteuning aan de bij de zorg betrokken professionals.

Het betreft een tijdelijke functie, in principe voor zwangerschapsvervanging, voor 32-36 uur.  Werktijden/ werkdagen:  in overleg.
Het is voor de periode van april t/m september 2018. Het is in overleg mogelijk eerder te beginnen.

Voor de functie van Ergotherapeut vragen wij van jou

  • een diploma Ergotherapie is vereist
  • een registratie in het kwaliteitsregister is gewenst
  • schoolverlaters zijn ook welkom om te solliciteren

Tevens ben je cliëntgericht en je kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent gedreven en wil kwalitatieve zorg verlenen aan kinderen met een beperking en hun omgeving. Ook ben je in staat actief bij te dragen aan de specialistische kennisontwikkeling van het vakgebied. Verder heb je een onderzoekende en lerende houding met uitstekende communicatieve en verbindende vaardigheden. Maar bovenal zoeken wij een enthousiaste collega met een duidelijke visie op- en affiniteit met ouderenzorg en bij voorkeur met ervaring in het werken binnen de PG.
Voldoe jij aan bovenstaande criteria, dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Wij bieden
Als je bij Middin werkt, kun je rekenen op veel zelfstandigheid en een inspirerende werkomgeving. Bovendien zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden net zo persoonlijk als onze werkwijze. Binnen een meerkeuzesysteem kies je zelf wat jij het belangrijkst vindt. Daarnaast krijg je bij ons medewerkersvoordelen: korting op verzekeringen.

  •  een zelfstandige en verantwoordelijke functie
  • MKSA (het inwisselen van arbeidsvoorwaarden), opgenomen in de CAO, biedt medewerkers van Middin jaarlijks mogelijkheden om tijd of bruto salaris om te ruilen voor andere          arbeidsvoorwaarden (fietsplan, tegemoetkoming contributie vakbond, tegemoetkoming contributie beroepsvereniging
  • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO-GHZ, betaling geschiedt in FWG 55 (maximaal € 3.847,- op basis van een 36-urige werkweek)

Meer weten?
Voor meer informatie omtrent de functie kan er contact opgenomen worden met Mirjam Hesseling (ergotherapeut) op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00-16.00 uur
telefoonnummer 06 535 074 62.

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving en Selectie op telefoonnummer 070 372 3548.

Wil je solliciteren op deze functie reageer dan via deze link:
https://www.werkenbijmiddin.nl/vacatures/vacature_ergotherapeut_waarneming_458934_11.html

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑