Ergotherapeut M/V 32 uur Breda

Ergotherapeut M/V 32 uur Breda Ergotherapie Nederland

Functie-inhoud
Als ergotherapeut ontvang je leiding van de manager behandelzaken en maak je deel uit van de vakgroep ergotherapie.

Tot het takenpakket behoort het onderzoeken, behandelen en begeleiden van verpleeghuis-geïndiceerde cliënten. We zijn gespecialiseerd in Jonge Mensen met  Dementie, CNR, NAH, revalidatie GRZ, palliatieve zorg, GP, PG en Somatiek. Je werkt in een multidisciplinair teamverband en draagt bij aan de inhoud en uitvoering van het zorgplan. In het kader van de werkzaamheden stem je af met andere disciplines en geef je instructie aan verplegend/verzorgend, dan wel assisterende medewerkers.

Daarnaast lever je een bijdrage aan bijvoorbeeld het til- en transferbeleid, PDL, decubituspreventie, intercollegiale toetsing, scholingen en aan het opstellen van behandelprotocollen.

Wat vragen wij?
Als ergotherapeut ben je in het bezit van het HBO diploma ergotherapie of op dit moment aan het afstuderen is.

Onze doelgroepen spreken je vanzelfsprekend aan en je hebt bij voorkeur ervaring in een verpleeghuis. Het bezitten van een specialisatie is een pre. Als ergotherapeut werk je zelfstandig, maar ook binnen een multidisciplinair team weet jij je uitstekend te redden. Je beschikt daarbij over sociale- en communicatieve vaardigheden. In verband met de vele locaties die de behandelsector bedient, ben je in het bezit van rijbewijs en auto.

Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een functie met als kernwoorden goede sfeer, dynamiek en eigen inbreng.

Deze functie is voor de periode van 1 jaar met uitzicht op verlenging en mogelijk een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard hebben we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Salariëring vindt plaats conform de CAO VVT in FWG 55.

Zin om ons team te versterken?
Solliciteer via deze link of onderstaande gegevens: https://www.thebe.nl/werkenbij/vacatures/ergotherapeut-304/
De sluitingsdatum van deze vacature is 1 mei 2020. De gesprekken zullen daarna worden gepland.
Wil je meer informatie over de functie?
Neem dan contact op met Hanna Gommers, ergotherapeut. Tel 06-11010977 (di–do-vrij) Email hanna.gommers@thebe.nl

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑