Ergotherapeut Ouderen (16-18 uur regio Rosmalen/Nuland) | ZBVO

Ergotherapeut Ouderen (16-18 uur regio Rosmalen/Nuland) | ZBVO Ergotherapie Nederland

ZBVO levert gespecialiseerde behandeling aan ouderen, waar deze zich ook bevinden: thuis, in een verpleeghuis of in een zorgvilla.

Ons excellent en gepassioneerd team van specialisten ouderengeneeskunde en paramedici blinken uit in expertise en deskundigheid, gefaciliteerd door de backoffice en Academy van ZBVO. Hierdoor kunnen zij met minimale administratie en maximale focus het beste uit hun vak halen, pro-actief handelen vanuit hun professionele autonomie en altijd voor toegevoegde waarde zorgen. Zowel intern als naar cliënten en opdrachtgevers.

ZBVO kent prima arbeidsvoorwaarden, kent een platte bedrijfsstructuur, benut individuele ontwikkelingsmogelijkheden en hecht veel waarde aan collegialiteit.

Als ergotherapeut bij ZBVO heb je ruimschootse ervaring in het werken met ouderen en ben je op korte termijn beschikbaar. Je gaat altijd voor het best haalbare en je inlevingsvermogen is uitstekend. Je bent verbindend in een multidisciplinaire setting, maar ook zelfstandig red jij je prima. Jij zorgt voor het verbeteren van het functioneren van jouw cliënten en je vergroot hun zelfstandigheid. Door middel van het luisteren naar hun behoefte zorg je dat zij letterlijk en figuurlijk een stap vooruit weten te zetten. Deze stap kan groot zijn maar een hele kleine stap is ook vooruitgang. Jij weet precies in te schatten wat er nodig is om die vooruitgang te boeken, bij welke intra- of extramurale oudere dan ook. Jij weet welke vorm van wonen, behandeling en aanpak het beste is voor je cliënten.

ZBVO bouwt samen met de juiste mensen, gedragen door onze kernwaarden en gedreven door kennis, aan excellente ouderenzorg.

Voel jij je thuis in een organisatie met ambities? Dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Liever eerst een oriënterend gesprek met een collega? Neem dan contact op met Kiki Verhallen, secretaresse ZBVO, via k.verhallen@zbvo.nl of bel 073 – 2340004.

Je kunt een motivatiebrief en actueel curriculum vitae toesturen aan dhr. S. Lucius, directeur/bestuurder via s.lucius@zbvo.nl.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑