Ergotherapeut paramedisch centrum | Aalsmeer

Ergotherapeut paramedisch centrum | Aalsmeer Ergotherapie Nederland

Ben jij Ergotherapeut en op zoek naar een leuke uitdagende werkplek? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ergotherapeut die ons team bij het Paramedische Advies Centrum Aalsmeer (PACA) komt versterken. Je komt te werken naast een ervaren ergotherapeut in een dynamische, multidisciplinaire werkomgeving met enthousiaste collega’s. Als ergotherapeut werk je nauw samen met o.a. de geriatriefysiotherapie op het gebied van aanpassingen, hulpmiddelen, trainingen in zelfstandigheid en het behoud van functioneren thuis.

Gezien de toenemende werkzaamheden zoeken wij dan ook een enthousiaste, flexibele collega die ons team komt versterken. Als ergotherapeut(e) krijg je de ruimte je verder te ontwikkelen en te profileren binnen de ouderenzorg.

Waar:
In de leukste praktijk van Aalsmeer met een enthousiast en gedreven team van collegae die iedere dag gaan voor de beste zorg voor de patiënten.

Met wie:
Je werkt nauw samen met je directe collega, collega’s met andere specialisaties én met verschillende externe disciplines zoals huisartsen, thuiszorginstellingen en logopedistes. We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid.

Voor hoeveel uur:
In eerste instantie +/- 8-12 uur met mogelijkheid tot uitbreiding naar 32-40 uur, afhankelijk van jouw wensen.

Waarom:
Omdat jij gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en wilt werken in een vooruitstrevende praktijk in Aalsmeer!

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0297-230960 of mail je brief (en CV) naar info@paca.nu.
 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑