Ergotherapeut team NMA/ALS/CVA

Ergotherapeut team NMA/ALS/CVA Ergotherapie Nederland

Over Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht. De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor de eenheid Volwassenen, team NMA/ALS/CVA,  locatie Heijenoordseweg in Arnhem, zoeken wij een

Ergotherapeut

28 uur met eventueel uitloop tot 32 uur

Jouw werkzaamheden op hoofdlijnen

Als nieuwe collega moet je goed samen kunnen werken, ben je flexibel en communiceer je gemakkelijk binnen onze teams. I.v.m. de zwaarte van de problematiek sta je stevig in je schoenen en kun je relativeren. Tevens verwachten wij een actieve bijdrage in het ontwikkelen van het behandelbeleid en de teams, waarbij je ook over de grenzen van je eigen vakgebied kunt kijken. Je (kunt mee in en) staat open voor de vernieuwingen die op ons afkomen.

Jouw patiënten

In het team NMA/ALS/CVA, worden patiënten met Neuro Musculaire Aandoeningen  of CVA patiënten behandeld. Dit gebeurt zowel klinisch, poliklinisch en in dagbehandeling. Het team heeft zich gespecialiseerd in begeleiding van patiënten met ALS.

Wie zoeken wij

Een gediplomeerd ergotherapeut:

  • met belangstelling voor het behandelen van cliënten uit de genoemde doelgroepen;
  • met aantoonbare ervaring in het werken met patiënten met ALS;
  • die zelfstandig kan werken;
  • en een doortastende en flexibele persoonlijkheid heeft;
  • met een kritische houding en reflectie m.b.t. eigen functioneren;
  • met affiniteit voor het werken in een multidisciplinair team;
  • die kennis uitdraagt en over grenzen van het eigen vakgebied heen kan kijken en deze waar nodig verlegt;
  • en die tot slot een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van het behandelbeleid en het behandelteam.
  • Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Jouw nieuwe collega’s

De behandelingen binnen de teams worden multidisciplinair en interdisciplinair vormgegeven door enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen, cognitief trainers, logopedisten en vanzelfsprekend de revalidatiearts. Onze kracht is maatwerk, waarbij voor elk probleem de juiste behandeling wordt gezocht en aangeboden. De teams streven naar een werkwijze volgens de beste en nieuwste inzichten.

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, daarna mogelijk omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen (salarisschaal FWG 55, min. € 2.567,- max. € 3.774, bruto per maand), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.

Heb je vragen?

Solliciteren kan tot 27 februari a.s. uitsluitend via de website van Klimmendaal (www.klimmendaal.nl). Als je doorklikt naar vacatures kun je rechtstreeks solliciteren. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Jobke Bekkers, teammanager Neurologie, op telefoonnummer 06 51055312 of per mail: J.E.Bekkers@Klimmendaal.nl

 

Kandidaten zonder aantoonbare ervaring in het werken met de genoemde patiëntengroep worden vriendelijk gevraagd niet te reageren.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑