Ergotherapeut (ZZP’er) gezocht

Ergotherapeut (ZZP’er) gezocht Ergotherapie Nederland

Ben je ergotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging of (extra) werk?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut voor waarneming tijdens zwangerschapsverlof

met de mogelijkheid om ook daarna werkzaam te blijven.

Het gaat om een opdracht als ZZP-er gedurende ongeveer de maanden mei tot oktober voor 24 tot 32 uur per week. Bij voldoende vraag en wederzijdse tevredenheid over de samenwerking is kan deze daarna verlengd worden voor ongeveer 8 tot 12 uur per week. De werktijden kun je grotendeels zelf bepalen.

Veel voorkomende hulpvragen zijn:

  • Advies over woningaanpassingen
  • Advies over aanvraag danwel aanschaf van hulpmiddelen en training in het gebruik hiervan.
  • Advies, aanvraag en training over het gebruik van hulpmiddelen voor het zelfstandig aan-/ en uittrekken van steunkousen.
  • Valpreventie
  • Houdingsadviezen

Toegang ergotherapie is een dynamische eerstelijns ergotherapie praktijk in Arnhem, gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met neurologische aandoeningen (CVA, dementie, MS). Behandelingen vinden meestal in de thuissituatie plaats.

De praktijk is gevestigd op een levendige locatie middenin de wijk in gezondheidscentrum Zorgplein Geitenkamp. Hier hebben wij permanent een ruimte tot onze beschikking voor behandeling, overleg, administratie en pauzes. Er zijn drie ergotherapeuten werkzaam. We werken veel samen met andere

eerste lijns zorgverleners, wijkcoaches en het ziekenhuis.

Je bent kwaliteitsgeregistreerd, DTE-gecertificeerd (of bereid dit op korte termijn te worden) en in het bezit van rijbewijs en auto. Praktische ondersteuning om te kunnen starten met werken als ZZP-er is mogelijk.

Ben je tevens enthousiast, flexibel en zelfstandig? Stuur dan uiterlijk 29 maart 2020 een sollicitatiebrief met cv naar info@toegangergotherapie.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Wasmann via onderstaand emailadres of telefoonnummer.

Irene Wasmann
irene@toegangergotherapie.nl
06-19 19 19 96

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑