Vacature Ergotherapeuten 1e lijn bij Ergotherapie Leidsche Rijn

Werken in onze praktijk betekent werken met plezier! Bij ons ben je niet alleen medewerker, je bent ook meedenker. Vind je het leuk om niet alleen uitvoerend bezig te zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je bent echt onderdeel van de praktijk en mag meedenken over de toekomst op managementniveau. Hoe fijn is dat?

Omschrijving

Ergotherapie Leidsche Rijn is een professionele praktijk die in 2008 is opgericht in Vleuten en werkzaam is in de regio Utrecht. Hieronder vallen onder andere Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Maarssen, Breukelen, Woerden, Haarzuilens, Harmelen, Houten, IJsselstein en Nieuwegein. Onze praktijk is een bekende naam in de omgeving. Onze verwijzers weten welke kwaliteit we leveren, waarvoor we staan en dat we net dat extra stapje zetten.

Kenmerkend voor ons is dat wij met veel persoonlijke aandacht, professionaliteit en passie te werk gaan. Luisteren en verder kijken dan de vraag, is wat ons onderscheidend maakt. Als team blijven wij ons continu ontwikkelen waardoor wij naast de klassieke ergotherapeutische interventies ook andere interventietechnieken in huis hebben (zoals ACT, NLP, Lichaamsbewustzijn, coaching e.d.).

Naast eerstelijns ergotherapie verzorgen wij ook werkplekonderzoeken, trainingen en begeleiden wij medewerkers bij re-integratie vraagstukken. Onze praktijk bestaat uit de praktijkhouder en 3 ZZP-ers die aan de praktijk verbonden zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om zelfstandig te werken in een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team.
 • Een team dat regelmatig bij elkaar komt voor zowel intervisie als gezelligheid. Samen pizza eten of uiteten gaan is bij ons vaste prik!
 • Wij zoeken ZZP-ers die zich aan ons team willen verbinden.
 • We bieden een overeenkomst voor 1 jaar met uitzicht op verlenging.
 • Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden.
 • Mocht je nog geen ZZP-er zijn dan is er alle ruimte om je hierin wegwijs te maken.

Competenties

Wie ben jij?

 • Je bent een servicegerichte ergotherapeut met (enige) ervaring in de eerste lijn, vol energie en met humor.
 • Jij bent diegene die altijd al net iets meer wil doen en jouw cliënt als een waardevolle klant ziet.
 • Je bent nauwkeurig en staat voor je werk en de kwaliteit die je aflevert.
 • Je houdt ervan om met elkaar te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden en popelt dan ook om deze daadwerkelijk uit te voeren.
 • Je bent assertief en kunt zelfstandig werken.
 • Je vindt het een uitdaging om met verschillende zorgvragen en doelgroepen aan de gang te gaan.
 • Jij doet wat je belooft en durft daarbij ook rustig om hulp te vragen.

Overige informatie

Wil je dat geen dag dezelfde is? Wil jij werken in een zelfsturend & vernieuwend ergotherapie team? Krijg je energie van een verantwoordelijke en zelfstandige functie? Heb je passie voor alle zorgvragen? Werk en overleg je graag samen met andere disciplines? Vind je het leuk om zowel spreekuur te draaien op de praktijk als huisbezoeken te doen in de regio Utrecht? Dan kijken we er naar uit om jou aan ons gedreven en gezellige team toe te voegen! Neem een kijkje op onze website voor een impressie: www.ergotherapieleidscherijn.nl.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Marja Hoogesteijn (06-11884949 of info@ergotherapieleidscherijn.nl). Wil jij ons team versterken? Solliciteer dan direct per mail. We kijken naar jou uit!