Ergotherapiepraktijk Woerden | Ergotherapeut

Ergotherapiepraktijk Woerden | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergotherapiepraktijk Woerden zoekt ergotherapeut
Ergotherapiepraktijk Woerden biedt eerstelijns ergotherapie in Woerden en omgeving. We hebben praktijkruimtes in Woerden en Oudewater. Ons team bestaat uit vier ergotherapeuten. Wij richten ons op de advisering en behandeling van volwassenen met zeer uiteenlopende en vaak complexe problematieken. Onze werkwijze is er op gericht om ‘samen’ op zoek te gaan naar dè oplossing voor beperkingen in het praktisch handelen.

Wij vinden cliëntgerichtheid en de daarbij behorende betrokkenheid en goede bereikbaarheid erg belangrijk. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij snel en accuraat reageren op vragen/berichten van onze cliënten. Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zoeken een nieuwe collega!

Ergotherapeut

24 uur per week

 Informatie functie/taakomschrijving:
Je krijgt een contract voor 24 uur per week (werkdagen nader overeen te komen), in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je zult zelfstandig cliënten, veelal in hun thuissituatie, gaan adviseren en behandelen. Rondom de cliënt zoek je naar samenwerking met andere (para)medici en thuiszorgmedewerkers, maar ook met consulenten van de gemeente en adviseurs van hulpmiddelenleveranciers. Bij vragen, onzekerheden of gewoon voor de gezelligheid kun je altijd bij een van je collega’s terecht. Samen willen we Ergotherapiepraktijk Woerden op de kaart zetten als de praktijk waar je als cliënt terecht kunt voor efficiënte, deskundige en persoonlijke begeleiding op maat.

Functie eisen:
We maken graag kennis met jou als jij:

  • een afgeronde opleiding ergotherapie hebt;
  • ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • affiniteit hebt met complexe problematiek;
  • bijdrage wilt leveren aan het verder ontwikkelen en laten groeien van de praktijk;
  • flexibel en punctueel kunt werken;
  • je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met één van de praktijkeigenaren Liesbeth van Zadelhoff op tel. 06-13306490 of Jolanda Bakker op tel. 06-13304844.

Solliciteren
Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je van harte uit zo snel mogelijk doch uiterlijk 30 september te solliciteren per e-mail aan: lvzadelhoff@epwoerden.nl of per post naar: Ergotherapiepraktijk Woerden, t.a.v. Liesbeth van Zadelhoff, Pompmolenlaan 26, 3447 GK Woerden.

Wij verwachten naast een inkijk in je persoonlijke motivatie een CV en zullen bij interesse vanuit onze zijde vragen naar referenties.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑