Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg | Ondernemende ervaren ergotherapeut

Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg | Ondernemende ervaren ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ondernemende, ervaren ergotherapeut gezocht

Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg (EZL) is op zoek naar een ondernemende ergotherapeut met ervaring  met volwassenen  op gebied van revalidatie en GGZ die een eigen praktijk wil starten onder de koepel van EZL in de regio Maastricht-Heuvelland.

Organisatie en doelgroepen
Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg, kortweg EZL,  is een eerstelijns praktijk en franchiseorganisatie, die zich kenmerkt door een aanpak waarbij de cliënt in zijn uniekheid centraal staat. De behandeling vindt plaats in de context waar het handelingsprobleem zich voordoet en we stoppen niet, voordat het probleem hanteerbaar of opgelost is.
Het cliëntenaanbod is zeer divers met uiteenlopende vraagstellingen op gebied van maatschappelijk functioneren, zelfredzaamheid, functionele mobiliteit als gevolg van een mix van cognitieve, sociale en psychische problematiek. Met cliënten van uiteenlopende leeftijden.
Elke therapeut heeft eigen specialisaties en brengt deze in het wekelijkse (geaccrediteerde) intercollegiaal overleg in. Zo leren we van en met elkaar.
We hebben een uitgebreid netwerk en samenwerkingsovereenkomsten met verschillende zorg-  en welzijnsorganisaties en gemeenten.

Sinds de oprichting in 2001 hebben we veel ervaring opgedaan met scholing en coaching van ondernemende ergotherapeuten die zelfstandig maar niet helemaal alleen in de eerste lijn willen werken. Onze visie is dat je kwaliteit  in een dergelijke setting niet in je eentje kunt leveren. Wij vinden het leuk om mensen in vakmanschap én ondernemerschap te begeleiden. Zodat je voor cliënten zichtbaar en bereikbaar bent als goede ergotherapeut.
Bijkomend voordeel is dat je door gezamenlijk te werken de kosten kunt delen en samen nieuwe projecten kunt ontwikkelen.

Nieuwe franchisenemer
In verband met de toenemende vraag naar ergotherapie in de eerste lijn,  zijn wij op zoek naar uitbreiding van het team met een ergotherapeut die zich als franchisenemer wil verbinden aan EZL. Je bouwt gefaseerd je eigen praktijk op.  Wij begeleiden je naar zelfstandig ondernemerschap en bieden blijvende ondersteuning op het gebied van cliëntenadministratie, declaraties, boekhouding, contracten met zorgverzekeraars, financiering. Naast persoonlijk begeleiding en intervisie rond clientgericht en evidence-based werken, heb je van begin af aan de beschikking over PR-materiaal,  behandelruimtes en therapiemiddelen.  Het team deelt  haar expertise en netwerk graag met je en helpt je om je caseload op te bouwen.

Vereisten

–  diploma Bachelor Ergotherapie
–  minimaal 2 jaar werkervaring in revalidatie,  GGZ of eerste lijn
–  registratie in het Kwaliteitsregister voor Paramedici
–  goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
–  aantoonbare samenwerkingsvaardigheden
–  ondernemingszin
–  rijbewijs B en in bezit van een auto

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als vrijgevestigd ergotherapeut? Dan is dit je kans!

Contact
Bekijk onze website als je meer over ons wilt weten:  www.ergotherapiepraktijk.nl
of bel met Barry Nugteren, telefoon 06-44798713.
Interesse?  Stuur je sollicitatiebrief met CV en een duidelijke motivatie voor een eigen praktijk naar ons op via e-mail: ezl@ergotherapiepraktijk.nl  of per post aan
Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg, Becanusstraat 13 B 12, 6216 BX Maastricht.

We kijken naar je uit!

Team EZL

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑