Fysiotherapie Weustink | Ergotherapeut

Fysiotherapie Weustink | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

ERGOTHERAPEUT GEZOCHT VOOR PRAKTIJK IN WIJK BIJ DUURSTEDE

Wil jij, als ergotherapeut, veel kunnen betekenen voor de inwoners van Wijk bij Duurstede en omgeving? Ben je ondernemend, enthousiast, in staat om snel te schakelen en creatief in het bedenken van oplossingen. Kun je prima zelfstandig werken maar vind je het ook leuk om in een multidisciplinair teamverband naar oplossingen te zoeken? Krijg je er energie van als je cliënten, mede door jouw inzet, hun dagelijkse activiteiten weer naar tevredenheid kunnen uitvoeren? Kom dan bij ons werken!

Fysiotherapie Weustink is een eerstelijns paramedisch centrum in het gezellige Wijk bij Duurstede waar fysiotherapeuten een ergotherapeut, een oefentherapeut Cesar en een pilates instructrice werkzaam zijn. Verder werken we nauw samen met twee diëtistes en een PMT-er die gehuisvest zijn in ons pand. Onze praktijk, met 2 locaties, is de grootste in Wijk bij Duurstede maar onze aanpak blijft altijd persoonlijk en afgestemd op de situatie van de cliënt .

Helaas gaat onze huidige ergotherapeut ons verlaten Daarom hebben we per 1 oktober een vacature voor een enthousiaste ergotherapeut. Het betreft een dienstverband voor 20 uur per week.

Functie-eisen Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding ergotherapie
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent in bezit van eigen vervoer

Werktijden en -dagen zijn in overleg. Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team. Je salaris is marktconform. Daarnaast zijn goede regelingen voor o.a. reiskosten en de kosten van scholing.

Ben jij die enthousiaste, ondernemende ergotherapeut die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@fysioweustink.nl t.a.v. Tom Weustink. Voor meer informatie over onze praktijk, neem eens een kijkje op onze website: www.fysioweustink.nl. Nadere informatie kun je krijgen door te bellen met onze praktijk: 0343-571857

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑