Gezocht ergotherapeut voor 32-38 uur per week | Rotterdam en omgeving

Gezocht ergotherapeut voor 32-38 uur per week | Rotterdam en omgeving Ergotherapie Nederland

Problemen in het dagelijks functioneren van cliënten in de eerste lijn kunnen het beste bekeken worden op de plek waar ze plaatsvinden; de thuissituatie van de cliënt. Daarom is voor deze functie het bezit van rijbewijs en een auto een vereiste. Bij voorkeur woon je in Rotterdam of directe omgeving.

Ergotherapie Rotterdam richt zich op de doelgroepen volwassen en ouderen. We zien hierbij met name cliënten met NAH, chronische pijn, oncologische problematiek en kwetsbare ouderen. Door de samenwerking met thuiszorgorganisaties, zorghotels en andere paramedici is je werkdag heel divers en afwisselend.

Naast een diploma HBO ergotherapie en inschrijving het basis-/kwaliteitsregister zoeken wij een ergotherapeut die bij voorkeur ervaring heeft in de eerste lijn.

Je bent flexibel qua inzet en je hebt een zelfstandige werkhouding en in staat om je werkzaamheden zorgvuldig te rapporteren. Kwaliteiten als innovatief, proactief, ondernemend en resultaatgericht passen bij de ergotherapeut die wij zoeken.

De functie is voor minimaal 32 uur per week, dagen en tijden in overleg. De aangeboden arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met de intentie voor een vaste aanstelling. Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in de eerstelijns ergotherapie? Stuur je CV met motivatiebrief naar info@ergotherapierotterdam.nl  t.a.v van R. Bruining.

Meer informatie over Ergotherapie Rotterdam vind je op de website van Ergotherapie Rotterdam.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑