Gezocht: ergotherapeut in Groningen (20-28 uur)

Gezocht: ergotherapeut in Groningen (20-28 uur) Ergotherapie Nederland

Jouw vakkennis inzetten voor excellente zorg in de revalidatie

Hoe pak jij dit aan?

  • Contracturen 20-28 uur per week;
  • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen het concern ZINN. Hier zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is een bedrijf volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

De baan
Je gaat werken binnen een jonge, enthousiaste en groeiende vakgroep. De afgelopen jaren hebben we ons bewezen door onze werkzaamheden uit te breiden en te kunnen pionieren in het vakgebied. De lijnen binnen het team zijn kort. We werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. We behandelen cliënten van opname tot ontslag. Deze vacature richt zich met name op de doelgroep revalidatie.
Verder werken we nauw samen met andere disciplines, externe instanties en leveranciers. Dit alles binnen een organisatie die financieel gezond is en waar ontwikkelingsmogelijkheden en excellente zorg hoog aangeschreven staan.

Wie ben jij?
•    Je hebt een afgeronde HBO studie Ergotherapie;
•    Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici;
•    Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als ergotherapeut;
•    Je hebt affiniteit met geriatrische revalidatie (GRZ);
•    Je hebt een proactieve, flexibele en initiërende werkhouding;
•    Je bent enthousiasmerend en op samenwerking gericht;
•    Je werkt gestructureerd en kan goed organiseren;
•    Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
•    Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 55, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Solliciteren
Stuur vóór 17 september je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl t.a.v. Esther Reitsema, P&O Adviseur, onder vermelding van het vacaturenummer 7200 19-135 in de onderwerpregel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑