Groenhuysen Roosendaal | Ergotherapeut

Groenhuysen Roosendaal | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Wat ga je doen?

De functieomschrijving
Als ergotherapeut observeer en onderzoek je cliënten en ben je verantwoordelijk voor het opstellen, invullen en uitvoeren van het ergotherapeutisch behandelplan. De behandeling maakt deel uit van het individuele zorgplan dat in multidisciplinair teamverband en in overleg met de cliënt en familie tot stand komt. Je onderzoekt, behandelt en geeft advies en informatie over aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je levert een positieve bijdrage aan het uitdragen van de visie van zowel de afdeling als van de ergotherapie, zowel binnen als buiten de organisatie.

Plaats Roosendaal
Uren 24-36 uur
Expertise Ondersteuning
Werkniveau HBO
Opleidingsniveau HBO
Waar ga je werken?
Groenhuysen is een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie binnen de ouderenzorg. Ouder worden, jezelf blijven staat bij ons voorop en centraal in al onze ontmoetingen. Iedereen met een vraag van verzorgende, verpleegkundige of (para) medische aard kan bij ons terecht. Groenhuysen zet zich dagelijks in voor de ruim 4.000 cliënten in de regio Roosendaal. Wij bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen.

Dat doen wij met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel in de vorm van thuiszorg als in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen. Groenhuysen streeft naar het leveren van excellente mensgerichte zorg in een steeds veranderende zorgsector.

Samen met je collega’s vorm je de vakgroep Ergotherapie. De ergotherapeuten vallen onder de overkoepelende sectie “Behandeling en Begeleiding” waarin alle behandeldisciplines zijn georganiseerd. Alle vakgroepen zetten samen hun expertise in voor onze klanten, zowel intra- en extramuraal, als in de eerste lijn. Als oproepkracht ben je werkzaam binnen het hele werkgebied van Groenhuysen.

Wie zoeken we?

Jouw bagage

Twee professionele ergotherapeuten met een mensgerichte instelling, die graag met én voor ouderen werken! Op een zelfstandige en ontwikkelingsgerichte wijze werk je aan de behandeling van de cliënt. Je vindt het prettig om samen te werken met collega’s van verschillende disciplines en op een open en directe manier met hen te communiceren. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de verpleeghuiszorg, GRZ en eerstelijnszorg. Je bent in het bezit van rijbewijs en auto, beschikt over een hbo-diploma ergotherapie en bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Je wordt vooral ingezet ter vervanging van collega’s en voor zwangerschaps- en vakantiewaarneming. Dit geeft je de kans om alle facetten van ergotherapie bij Groenhuysen te zien, waardoor je werk extra afwisselend is.

Geïnteresseerd en wil je extra informatie over deze vacature? Maaike Smits vertelt je graag meer! T 06 519 837 13.

 Samengevat wat bieden we?

Als je met ons op reis gaat

  • Prettige werkomgeving
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid

Afspraken worden goed vastgelegd

De functie van ergotherapeut is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 55. Daarnaast biedt Groenhuysen heel aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑