Hoorn en Purmerend | Dijklander Ziekenhuis | Waarnemend ergotherapeut 24-28 uur per week

De afdeling
De afdeling Revalidatie & Paramedische Dienst bestaat uit een team van ongeveer 115 medewerkers, verdeeld over de locaties Purmerend en Hoorn. Multidisciplinaire zorg staat bij ons centraal. Binnen de afdeling zijn er de aandachtsgebieden fysiotherapie, diëtiek, logopedie, maatschappelijk werk, psychologie en ergotherapie. Ook is er een administratieve afdeling bestaande uit de planning, medisch secretariaat en receptie.
Het team Ergotherapie bestaat uit vijftien ergotherapeuten (wederom verdeeld over beide locaties). Daarnaast is een deel van de ergotherapeuten ook klinisch in het ziekenhuis werkzaam. De verwijzingen vanuit de kliniek komen uit de verschillende poortspecialismen. De revalidatieartsen, die hun polikliniek op de afdeling hebben, zijn verwijzer voor de revalidatiebehandelingen.

Je nieuwe baan
Als waarnemend ergotherapeut werk je binnen een interdisciplinair behandelteam op zowel de revalidatieafdeling als in de kliniek. Binnen de poliklinische revalidatie worden zowel volwassenen als jongeren met verschillende diagnosen behandeld. Veel voorkomende diagnoses zijn NAH, MS, handletsel en chronische pijn. Wij zij op zoek naar een ergotherapeut met ervaring en scholing in de behandeling van handpatiënten en NMA.
De werkzaamheden in de kliniek richten zich vooral op de afdeling neurologie, waarbinnen verschillende diagnosegroepen worden behandeld. Je levert een actieve bijdrage aan de behandelbesprekingen in de vorm van rapportage en inbreng tijdens de behandelbespreking, om gezamenlijk hoog kwalitatieve zorg te leveren. Daarnaast voer je zowel binnen als buiten het ziekenhuis overleg met collega’s van andere disciplines.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doorzetter, doordenker of doorstudeerder. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat.
Daarnaast:

 • heb je de Hbo-opleiding Ergotherapie afgerond en ben je in het bezit van een bewijs van bevoegdheid;
 • heb je ervaring en scholing in de behandeling van handpatiënten en NMA;
 • ben je, indien nodig, inzetbaar op beide locaties (Hoorn en Purmerend);
 • ben je op de hoogte van en handel je naar de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • ben je een enthousiaste, zelfstandige en ondernemende ergotherapeut;
 • ben je een creatieve, sociale teamplayer;
 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden, relativeringsvermogen en humor.

Wat bieden wij jou?

 • Een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan.
 • Daarbij ondersteunen wij jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen.
 • Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen.
 • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao-Ziekenhuizen, het salaris is overeenkomstig met functiegroep FWG 55 (minimaal € 3.115,00 en maximaal € 4.391,00 bruto per maand op fulltime basis). Onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en goede pensionering bij PFZW.
 • De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam rijd je lekker tegen de file in. Je standplaats is zowel Hoorn als Purmerend.
 • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft. Ook kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.
 • Het betreft een tijdelijke aanstelling tot in ieder geval het einde van het jaar (2022) voor 24 uur per week.

Interesse?
Solliciteer direct online en jouw sollicitatieprocedure gaat van start. Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Eefje Melker, teamleider Ergotherapie, via 06 10 80 77 22 of Marie José Schoonhoven, afdelingshoofd Revalidatie, via 06 47 03 37 00. Je kunt solliciteren tot en met 23 juni a.s. De gesprekken staan gepland op dinsdagochtend 28 juni a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.